2777
2789
عنوان

دوست پسرم🙁

478 بازدید | 43 پست

دوستان من با یه پسری ۷ماهه به قصد ازدواج حرف میزنیم پسر خوبی مغازه داره قبلا یه دختر از این خرابا فروشندش بود که دیگه گفت دختر نمیگریم دختره رفت از پیششون دیروز گفت اومده مغازه بهمون سر بزنه گفته دلم تنگ شده براتون ۳نفرن مغازه اومدم بعد گفت خیلی محلش ندادم رفت بعدا دیدم انستا فالوش کرده گفتم چرا فالوش کردی گفت قبلا هم فالورم بوده در حالی که مطمئنا نبوده فالور هاشو نگااه کردم گفتم انفالو کرد حالت دفاعی گرفت عصبی شد دیگه جواب نداد منم چیزی نگفتم از دیروز برداشت تون چیه از این رابطه؟؟چیکارر کنمم با این پسر تا حالا هم چیزی ازش ندیدم خیلی با محبت باهام خانواده هاهم در جریان هستن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مردی که در برابر چیزی بشدت گارد میگیره و عصبی میشه و حمله میکنه قطعا حدس شما درست عمل کرده...

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

مردی که در برابر چیزی بشدت گارد میگیره و عصبی میشه و حمله میکنه قطعا حدس شما درست عمل کرده...

حس میکنم از سادگی ارامی من سواستفاده میکنه اوایل رابطه چیزی نگفتم همه دخترارو انفالو کرد جواب میداد الان دیگه خرش از پل گذشته اینطوری میکنه