2777
2789
عنوان

مامان شددد

331 بازدید | 19 پست

دوستان لطفا هرچی از قبل از بارداری میدونید بهم بگید صفر صفرم مثلا میگن روز ۱۷ پریودی اوج تخمک گذاریه یعنی ۱۷ روز بعد تمام شدن پریودی دقیقا این روز ۱۰ روز ۱۷ و ...یعنی چی ؟

یا مثلا کیت تخمک گذاری که میگن یا اصطلاحات دیگه که نمیدونم هیچ کدومو😢

یا مثلا باید ها و نباید های قبل بارداری مثلا تیروئید کم کار مشکل ساز میشه و...

هرکی می تونه بهم توضیح بده با جزئیات لطفا

هرکی کمکم کنه به هرچی می خواد برسه خدا خیرتون بده❤️

به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️‍🩹

نه از روز اول پریود باید حساب کنی..تو نت بزن جدول تخمک گزاری

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

از شروع پریودت دقیقا ۱۴ روز بعد تخمک گذاریه حالا تو آدما متفاوته ولی از ۱۴ تا ۱۷ معمولا تخمک در بهترین حالت ممکنه

بهتره قبل از اقدام یه آزمایش خون بدی چک کنی مثلا تیروئید یا کم خونی شدید یا عفونت چون بعضیاش باعث سقط میشه

اگر میخوای باردار شی از روز ۱۲ سیکل تا ۲۰ سیکل منظم باید یک شب در میون رابطه داشته باشی

بازم سوالی داری بگو

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز تخمک گذاری واسه هر کسی و هر دوره ای متفاوته

کیت هم وقتی بذاری تقریبا روز تخمک گذاری رو نشون میده

اگر قصد اقدام داری روزی که کامل پریودت تموم شد از فرداش یه روز درمیون یا دو روز در میون شروع به اقدام کن

صرفا به همون روز تخمک گذاری بسنده نکن

از شروع پریودت دقیقا ۱۴ روز بعد تخمک گذاریه حالا تو آدما متفاوته ولی از ۱۴ تا ۱۷ معمولا تخمک در بهتر ...

ببخشید سیکل چیه

میگم صفر صفرم🥲

روز تخمک گذاری واسه هر کسی و هر دوره ای متفاوتهکیت هم وقتی بذاری تقریبا روز تخمک گذاری رو نشون میدها ...

درسته مرسی گلم

ببخشید سیکل چیه میگم صفر صفرم🥲

سیکل یعنی دوره ی پریود مثلا یکی میگه سیکل من ۲۸ روزه است یعنی هر بیست و هشت روز یکبار پریود میشه

مثلا اگر یکم ماه پریود شده دفعه ی بعد بیست و هشتم پریود میشه

اینکه میگن روز مثلا ۱۴ سیکل یعنی از روز اول پریودت ۱۴ روز بگذره

مثلا اگر یکم ماه پریود شدی دقیقا ۱۴ ماه میشه روز ۱۴ سیکل

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اپلیکشن یک زن رو نصب کن همه چیز توش هست

تاریخ پریودت رو میدی تاریخ تخم گذاری هات رو حساب میکنه بهت میگه چه زمان هایی اقدام کنی و مراقبت ها توش هست کلا توی بارداری هم هفته به هفته میگه الان جنین توی چه وضعیتیه و باید چه کار هایی بکنی و نکنی

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

سیکل یعنی دوره ی پریود مثلا یکی میگه سیکل من ۲۸ روزه است یعنی هر بیست و هشت روز یکبار پریود میشهمثلا ...

مرررسی گلم لطف کردی😍

ان شاءالله نی نیت به سلامتی به دنیا بیاد😍

کیت تخمک گزاری بگیر اگر میخوای اقدام کنی بدونی کدوم روزا بهتره

دقیقا چیه کیت تخمک گذاری و چه جوری مشخص می کنه؟

بعد ی سوال دیگه میگن رابطه ایمن داشته باشید یعنی چی؟

من شنیدم ببخشید موقع رابطه باید کاندوم سوراخ کرد که از اون سوراخ ترشح بشه درسته؟ دیگه چیا باید رعایت بشه؟