2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بچه ها این وسط یه شامپوی ضدشوره هم به من معرفی کنید بی زحمتicon

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
بوی عطر داره؟ یا مثل بقیه شامپوهاس

نه بوی شامپو معمولی میده عطری نیس حجمشم خوبه من همه شامپوها موهامو خشکمیکرد کف سرم چربه تند تند چرب میشه ولی این اصلا موهامو خشکنمیکنه و نرم و خوش حالت شده از وقتی میزنم

ایشالا ک خیره

شوخیه؟

عاه خنگ شدم

شامپو تخم مرغی

من خودم مورینگا زدم موهام نازک شد

لدورا زدم ریخت

این شامپوی رونالدو رو زدم عین سیاه قیر شد موهام چربببب

اخرش رفتم سراغ صدر پرژک

شانس نیاوردم

الان لوسیون میزنم ضد ریزش

خوب بودن جنس مو به چند تا عامل بستگی داره، اول ژنتیکه، بعدم آب و هوا و تغذیه...اصلا ربطی به شامپو نداره. اینو منی میگم که هرشامپوی گرون قیمت و خوبی که بگید امتحان کردم.

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

هولدر شولدرز

هد اند شولدرز منطورته؟؟

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز