2777
2789
عنوان

هوا گرم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1963 بازدید | 37 پست

اتفاقا سرده که دیشب ما دوتا بخاریامون روشن بود

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اینجا که خیلی سرده و بارونی

من که روزه هم میگیرم با اینکه بخاری روشنه یخ کردم جوریکه استخونام درد میکنه فکر کنم فشارم پایینه وگرنه اینهمه احساس سرما طبیعی نیست. دلم یه آفتاب گرم میخاد برم تو افتاب بخوابم تا جون بگیرم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

وای یعنی اسم گرما میاد حالم بد میشه.اخه چرا اینقدر زود خدایا قشنگ شیلنگ مصیبت گرفتی رومون.یکی دوماه گذشته با اینکه عین چی میلیرزیدم از سرما سوز سرما دست و صورتم یخ میکرد راضی بودم هیچ شکایتیم نکردم😂ولی امون از گرما کلافم میکنه به زمین زمان فحش میدم

این تعمیرکاران الکی میگن درست نمیشه

حوصله سیم پیچی ندارن

کولر مارو گفتن سوخته ولی با تعویض سیم پیچش اوکی شد

یه تعمیرکار بیار بگو حتما میخوام درست بشه

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷