2777
2789
عنوان

کارما پس میده

108 بازدید | 12 پست

پسری که با آبروی یه دختر بازی کنه روح و روانشو داغون کنه اعتماد خانوادشو ازش بگیره کنکورش رو خراب کنه و کلی دختره رو خورد کنه و بارها بهش خیانت کنه کارما پس میده ؟

کاربری دست دونفره😃

صد البته پس میده

دختری که درجا بعد از فوت مادرم بهم خیانت کرد رفت با یکی دیگه

شنیدم نامزدیش بهم خورده پسره دست بزن داشته

خوشحال شدم نه برای اینکه بلایی سرش اومده نه بلکه خوشحال شدم برای وجود داشتن کارما

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا حالا ها نه

یعنی من ندیدم

ولی قطعا درگیر خواهد شذ

ای سرانگشتت کلید باغ های سبز، چشم هایت برکه ی تاریک ماهی های آرامش ، کوله باری را به روی کودک گریان من بگشای و ببر با خود مرا به سرزمین صورتی رنگ پرهای فراموشی

چند وقت بعد ؟

اوایل فروردین ولم کرد رفت

خرداد ماه نامزدیش بدجور بهم خورد نابود شد

کارما دیر یا زود داره

و فقط باید بسپارین به خدا یعنی واگذارش کنید

اگر مستقیم نفرینش کنیم طرف رو ، کارما خنثی میشه

یادتون باشه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

اوایل فروردین ولم کرد رفت خرداد ماه نامزدیش بدجور بهم خورد نابود شدکارما دیر یا زود دارهو فقط باید ب ...

خب آنقدر به آدم درد وارد میکنه که آدم نفرین میکنه

کاربری دست دونفره😃