2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باید بخونی تا بتونی 20 بزنی دیگه بستگی داره کاملا من اردیبشهت 4 زدم تیر با اینکه سخت تر بود 18%زیست ...

کم تراز داره

شیمی چند فصل خوندی؟

لطفا لطفا لایک نکنید❌❌ و آقایون درخواست دوستی ندین❌

باید بخونی تا بتونی 20 بزنی دیگه بستگی داره کاملا من اردیبشهت 4 زدم تیر با اینکه سخت تر بود 18%زیست ...

زمین از الان میشه ۴۵ زد؟

برا امیدواری میگی؟😂 راستشو بگو تروخدا

میگم به خدا تو خیلی بچه ای سنت کمه هیچ استرس نکش

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

آره میتونی فقط خوب بخون

دیدی واقعا

من تو سایت دیدم

تراز ۷۹۰۰ برده بود ۹۵۰۰ ۷۷۰۰ معدل ۹۴۰۰ شده بود

الان فیزیو میخونه

چجوری پارسال این درصدارو زدی میشه بگی از کی خوندی

از یازدهم میخوندم ولی درست نه واقعیتش اصلا این در حد تایمی ک گزاشته بودم نبود ولی خب پایه امم ضعیف نبود یچیزایی حالیم بود

اردیبهشت درصد هام داغون بود همه زیر 25% از اردیبهشت تا تیر درصد هام شد اینایی ک گفتم و ترازم رفت بالا تقریبا یکماه همون تایمی ک کنکور عقب افتاد وگرنه خرداد ک کلش نهایی داشتم

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

۷۰ ام میشه زمین خیلی راحته

زمین تا حالا خیلی کم خوندم

تجربه ای تو خواندنش ندارم

فیزیک و زیست میتونم تا چهل و خورده ای بزنم

شیمی هم بد نیست واقعا بدقلقه ریاضی بد خوندم درحد ده درصد کاش بشه بیست درصد بزنم تا تیر

دیدی واقعا من تو سایت دیدم تراز ۷۹۰۰ برده بود ۹۵۰۰ ۷۷۰۰ معدل ۹۴۰۰ شده بود الان فیزیو میخونه

توی چند وقت ؟

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

کم تراز داره شیمی چند فصل خوندی؟

همه رو خوندم ب جز مسائل

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

مگه میشه نخونی 7 هزار ترازت بشه خواهشا بگو چقدر خوندی خب از کیمن میخوام ترازم اینقدر بشه

بابا میگم که آبان و آذر خوندم

با بعد کنکور اردیبهشت تا آخر اردیبهشت

خرداد نهایی خوندم تیرم ک هیچ