2777
2789
عنوان

اوتیسم خفیف

223 بازدید | 31 پست

اگه بچه اوتیسم خفیف داشته باشه باید مدارس خاص بره؟ مدارس معمولی ثبت نام نمیکنن؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این انگهای روانشناسی رو جدی نگیر

خدا لعنتشون کنه به همه بچه ها اسم اوتیسم میذارن ما بچه بودیم اصلا اینطوری نبود

چه کسی تشخیص داده که بچه ی شما این مشکل رو داره؟

خواهرزادمه. من تازه فهمیدم. فکر کنم مامانش برده دکتر یا روانشناس نمیدونم

بچه های اوتیسم تو درک مطلب مشکل دارن هر چی باشه باز از بچه های نرمال یه پله عقب تره . دارو مصرف میکن ...

نه بابا انقدررررر تیزه از من بیشتر میفهمه الکی رو بچه اسم گذاشتن😭

نه بابا انقدررررر تیزه از من بیشتر میفهمه الکی رو بچه اسم گذاشتن😭

بس هیچی . منم پسرم اوتیسم هست بین سطح یک و دو . یادگیریش خوبه ولی درک مطالبش مشکل داره میبرمش گفتار و کار

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

اگه مثل بقیه ی بچه هاست و نرمال هست که حتما ثبت نامش میکنن .من بیمار اوتیسم دیدم قبلا

یعنی نمیفهمن کسی اوتیسمه؟

بس هیچی . منم پسرم اوتیسم هست بین سطح یک و دو . یادگیریش خوبه ولی درک مطالبش مشکل داره میبرمش گفتار ...

اونم فکر کنم همینطوره مامانش ببشتر از من میدونه

بچه های اوتیسم تو درک مطلب مشکل دارن هر چی باشه باز از بچه های نرمال یه پله عقب تره . دارو مصرف میکن ...

نه اینطور نیست بچه هایی که اوتیسم دارن فقط متفاوتن همین اتفاقا خیلیاشون هوش بالاتر از نرمال دارن فک میکنم بخاطر ذهن کلیشه ای که دارن وقتی به چیزی علاقه مند بشن جوری بهش میچسبن که تا موفق نشن ول کن نیستن فقط باید استعدادشون کشف بشه همین فقط باید حمایت بشن و کشف بشن و یکم باهاشون نسبت به بچه های دیگه بیشتر مداره بشه اوتیسم طیف گشترده و متفاوتی داره بخاطر همینه که باید کشف بشن چون بچه های اوتیسمی مثل هم نیستن این بچه ها خیلی حساسن و نباید خط قرمزاشونو رد کرد مثلا اگه از چیزی خوشش نمیاد و عصبی میشه هر چند که اون برای ما نسخره هست ولی باید حواسمون باشه که جلوی اون انجامش ندیدم مثلا جویدن خیار یا آدامس که صدا ایجاد میکنه شاید منو شما بدمون بیاد ولی اونا ممکنه بخاطرش تا مرز جنون برن و...