2777
2789
عنوان

اوتیسم خفیف

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 32 پست
مثلا خود شما با خواهر زاده ات حرف میزنی نرمال هست؟

اره از اون نظر خیلی اوکیه. فقط کم حرفه مثل خودم درونگراعه بچم🥲

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب احتمالا ثبت نامش کنن البته اگه خودتون الکی عیب رو بچه نذارین

یه اهنگ مخصوص داره میاد خونمون میگه خاله اونو بذار بعد بپر بپر میکنه. عادیه ابجیم اسم میذاره روش

یه اهنگ مخصوص داره میاد خونمون میگه خاله اونو بذار بعد بپر بپر میکنه. عادیه ابجیم اسم میذاره روش

ببین من اوتیسم دیدم اصلا حرف نمی زد! یا نامفهوم حرف میزد

شما به نظرم خواهر زاده ات سالمه

نه اینطور نیست بچه هایی که اوتیسم دارن فقط متفاوتن همین اتفاقا خیلیاشون هوش بالاتر از نرمال دارن فک ...

پسر من هنوز تکلمش کامل نیست واقعا سر این مسئله عذاب میکشم ۶ سالشه

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

ببین من اوتیسم دیدم اصلا حرف نمی زد! یا نامفهوم حرف میزدشما به نظرم خواهر زاده ات سالمه

اوتیسم یک طیف وسیع داره. بعضی ها برای تمام عمر نیاز به حمایت دارند و در بعضی افراد اونقدر خفیف که ممکنه در بزرگسالی اگه خودشون پیگیر باشند تشخیص داده بشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
شما خودتون مادر هستین و از هر پزشکی بهتر میتونید با تحقیق و مطالعه و رفتارهای کودکتون متوجه بشین

بچه ی من نیست. خواهرزادمه. مامانش میگه اوتیسم داره ولی به نظرم عادیه

گفتاردرمانی میبری؟

اوتیسم یک طیف وسیع داره. بعضی ها برای تمام عمر نیاز به حمایت دارند و در بعضی افراد اونقدر خفیف که مم ...

الان من برم فکر کنم یه اوتیسم بچسبونن وسط پیشونیم

عزیزم گفتم که همه ی بچه های اوتیسمی مثل هم نیستن ممکنه پسر شما به زمان بیشتری احتیاج داشته باشه مطلقا بهش فشار نیار کاملا با اشتیاق و حوصله همراهیش کن و کاملا حواست به این مسئله باشه که احساساتش رو تحریک نکنی تا جایی که میتونی عصبیش نکن تنها چیزی که بهش نیاز داره آرامشه یادگیری و آموزش در قالب آرامش!تو میتونی مادر قوی♡همه ی بچه ها حتی اوتیسمی ها باهوش و با استعدادن فقط باید دراون زمینه کشف بشن!میتونی زمینه های هنری براش آماده کنی مثل نقاشی موسیقی-زبان-ورزشی هرچی.بالاخره به یکیش علاقه نشون میده بچه های اوتیسمیم همونطور که گفتم وقتی به چیزی علاقه مند بشم سفت میچسبن بهش اصلا نذار ذهنیتت محدودت کنه همش بگو پسر من بهترینه تو ذهنت اینو قبول کن که بتونی قابلیتهاشو کشف کنی میدونم کار راحتی نیست ولی اینو یادت باشه موفقیت حتی برای آدمای عادی به راحتی بدست نمیاد و نیاز به تمزین و ممارست مداوم داره موفق باشی و سربلند گلم♡

بچه ی من نیست. خواهرزادمه. مامانش میگه اوتیسم داره ولی به نظرم عادیه

منم خانوادم میگفتن بچه عادیه رو بچه عیب نزار شوهرمم همینطور ولی از نوزادیش من متوجه تفاوتش شدم

۲سالگی شکم یقین پیدا کرد باز متخصصین نتونستن تشخیص بدن ۳سالگی تشخیص کامل گرفت

۳طیفه پسر من آسپرگر بود خفیف