پرش نمیکنه ولی تفکرات جالبی نداره رو همسرمم تاثیر میزاره
نمیخوام بره زیادم سیاست به خرج میدم و کنترل میکنم خودمو ولی بعضا گند میزنم
در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️ متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از 5 تا 2/5یا3 سرکاره ، بعدش میاد دنبالم میریم بیرون دور میزنیم بعدم،یا خونه باشیم فیلم میبینیم و باهم آشپزی میکنیم، آخر هفته ها هم مهمونی میریم باهم، کلا دوست و رفیقی که بخواد بدون من بره پیششدن نداره، یا جایی که بدون من بخواد بره
خدا حفظش کنه عزیزم با دوستاش میره بیرون هر روز یعنی؟
بهم نمیگ کجا میره چیکار میکنه ولی آره احتمالا چون رفیق زیاد داره ینی مثلن تو این شیش سال عروسی نشد ی شب فقط ی شب بمونه پیش من ی چای میوه باهم بخوریم،ینی میوه خوردنی ما باهم ساعت یک و دو ک از بیرون میاد هس چای هم فقط ظهرا بعد خاب
نه منظورم اینه که خودم رو کنترل میکنم که واکنش نشون ندم از اینکه میره پیش مامانش
ولی بعضی وقتا با رفتارم بهش میگم که خوشم نمیاد
در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️ متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊