2777
2789
عنوان

خانه داری

78 بازدید | 19 پست

سلام خوبین شما میخواستم راجب یه چیزی باهاتون صحبت کنم خیلی ذهنم رو مشغول کرده راستش همسر من همکار و دوستان زیادی داره بعد اون موقع که ۱۸یا ۱۹سالم بود یهو میگفت که میخام دوستام رو دعوت کنم اونم ۲۰نفر به بالا منم قبول میکردم چون ذوق داشتم که منم میتونم با خانم هاشون در ارتباط باشم ولی بعد از یه مدتی دیدم که من انگار کوزلت هستم چون حتی یک دقیقه هم نمیتونستم استراحت کنم و بعدش کلی بدن درد میکشیدم از بس راه میرفتم بعد یه مدته همسرم میگه میخام مهمون دعوت کنم اونم ۲۳نفر منم گفتم که نمیتونم انجامش بدم اونم عصبانی شد و با بی رحمی تمام گفت تو که کاری انجام نمیدی یه غذا میخوای درست کنی ) و این در حالیه که من از وقتی مهمون میاد تا وقتی میرن سرپام این اولین بارش نیست و همیشه یهو بدون اینکه بدونم مهمون دعوت میکنه خواستم بپرسم من الان باید چیکارکنم ؟؟

نظرسنجی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ینی چی چیکار کنی ؟ دقیقا هیچ کاری نکن من بودم میفهمیدم مهمون دعوت کرده یهویی به این تعداد اونم نه یکبار نهدوبار

بلکه اخلاقش اینه !

همون روز از خونه میزدم بیرون جواب تلفشم نمیدادم تا حساب کار دستش بیاد

یه صلوات برای مادرم بفرستی ممنون میشم 🖤🫂 اگه فرستادی لایک کن منم صلوات بفرستم به نیت تو 🙏

دیگه بد عادتش کردی. حالا دیگه جدی بهش بگو که نمیتونی و وقتی مهمون داری سنگ تمام نذار. مختصر برگزار ک ...

اخه من اون موقع فکر میکردم اسونه ولی الان که ۲۱سالم شده یه سری چیز هارو بهتر میفهمم

بايد هم تقسيم كار شه بين تو و شوهرت هم يسري كارا سبك شه. مثلا غذا از بيرون بگيريبعضي دسر ها رو روز ق ...

مشکل اینجاست که اگر کمک کنه در حد حیاط شستن و میوه چیدن هست و گرنه بقیه کارها با من هست ادمی هم نیست که از بیرون غذا سفارش بده واقعا خیلی اخلاقش اذیتم میکنه و اخرم میگه مگه چیکار کردی حالا خوبه ۲۰تا مهمون دعوت کردی من هرروز میرم سرکار. مگه حرفی زدم ولی تو یه مهمونی میخوای بدی اینجوری میکنی

اخه من اون موقع فکر میکردم اسونه ولی الان که ۲۱سالم شده یه سری چیز هارو بهتر میفهمم

خب دیگه خود واقعیت باش. همسرتو متوجه کن که اولویتش باید ارامش زنش باشه نه خوشحالی دوستاش. خیلی جوان هم هستی. چطوری میتونی این همه آشپزی کنی واقعا. من که هر بار مهمون دارم غذا از بیرون میگیرم.

ینی چی چیکار کنی ؟ دقیقا هیچ کاری نکن من بودم میفهمیدم مهمون دعوت کرده یهویی به این تعداد اونم نه یک ...

دیونم کرده حالا دوستای اون هیچوقت اینجوری مهمونی سنگین نمیدن

مشکل اینجاست که اگر کمک کنه در حد حیاط شستن و میوه چیدن هست و گرنه بقیه کارها با من هست ادمی هم نیست ...

خب اگر چند مدل غذا درست ميكني اين دفعه يه سري باشه.

اها تازه ميتوني هندونه زير بغلش هم بذاري.

مثلا بگو اين سري كباب و گوجه بگير از بيرون،برنج و سالادش با من. تا تنوع بديم. اينجوري وجهت هم ميره بالاتر كه هر سري غذاي جديد سرو بشه.

اينا رو بهش بگو و خامش كن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

خب دیگه خود واقعیت باش. همسرتو متوجه کن که اولویتش باید ارامش زنش باشه نه خوشحالی دوستاش. خیلی جوان ...

واقعا حالم رو بد میکنه میگه تو بلد نیستی برنامه ریزی کنی و باید از قبل سالاد و ژله و درست کنی و .. فکر میکنه مشکل من فقط غذاست در حالی که من مشکلم اینه که من مدام تو مهمونی ها کار میکنم هیچی از مهمونی نمیفهمم اخرم میگه کلن یه غذا درست کردی دیگه یه روزه دیگه بعد چیزی که الان بیشتر ازارم میده اینهکه میگه هم افطاری و هم شام بزارم براشون پذیرایی هم کنم