2777
2789
عنوان

خانه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 19 پست
خب اگر چند مدل غذا درست ميكني اين دفعه يه سري باشه. اها تازه ميتوني هندونه زير بغلش هم بذاري. مثلا ب ...

من معمولا چند مدل درست غذا درست نمیکنم چون واقعا سخته ولی همیشه باید چند مدل دسر و .... باشه و اگه تو خونه مثلا پودر کیک و پنکیک و ژله و وسایل دوتا سالاد باشه و. ماست و ترشی باید همشون رو بزارم الانم یه مدته باهام حرف نمیزنه

واقعا حالم رو بد میکنه میگه تو بلد نیستی برنامه ریزی کنی و باید از قبل سالاد و ژله و درست کنی و .. ف ...

چه قدر رو اعصابه شوهرت. باهاش جدی صحبت کن تلاش کن با حرف زدن متوجهش کنی که توقعش زیاده و هم مهمون کمتری دعوت کنه هم خودش کمک کنه و بخشی از غذاها رو از بیرون بگیره. اجازه نده به این روش عادت کنه. بعد تو این همه گرونی کی مهمونی میده که شما میدین؟ اونم واسه دوستاتون نه فامیل.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو اگه کا ی نداره خودت بیا یه دقیقه درست کن

گفتم ولی فایدش چیه برگشت گفت من هر روز میرم سرکار مگه اعتراض کردم حالا توام یک. روز سختی بکش چی میشه و این در حالیه دوتا جمع دوستانه داریم ولی اینایی که الان دعوت میخواد بکنه رو تا حالا ندیدم

چه قدر رو اعصابه شوهرت. باهاش جدی صحبت کن تلاش کن با حرف زدن متوجهش کنی که توقعش زیاده و هم مهمون کم ...

مشکل اینجاست که الان که ماه رمضونه میگه افطارم بدیم من یه شام بخوام بدم کلی اذیت میشم وای به حال اینکه افطارم بخوام بدم

من معمولا چند مدل درست غذا درست نمیکنم چون واقعا سخته ولی همیشه باید چند مدل دسر و .... باشه و اگه ت ...

نميدونم چي بگم والله.

خودت بهتر قلق شوهرت رو ميدوني.

ان شاءالله كه خير ميشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.