2777
2789
من حس ششم نیستم که نسبت به آدما یه تصویر میاد تو ذهنم که اونو میگم ،تصویری که از تو توی ذهنم بود همو ...

اهان متوجه شدم

اره نسبت به پسرا گارد دارم حقیقتش

اما خب دلیل نمیشه اونا نیام بگن که میمیرن برام😂🤌🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه جالب دیگه چه تصویری از من میاد ذهنت؟

اولیش همون شال سورمه ای بود که برات گفتم بعدشم برای توی حیاط همون خونه هستی داری کفشاتو پات میکنی ،یه مانتو شلوار طوسی تنته با مقنعه مشکی و یه چیزی شبیه کیف زیر بغلته که قهوه ایه

دقیقا 😌 بچه چی ؟

عزیزم شرایطت رو کاملاً درک میکنم و برات دعا میکنم من فقط یه بنده خدام که همه چی حدس زدم اجازه و توانایی اینکه جای خدا حرف بزنم یا آینده رو پیشبینی کنم رو ندارم این موضوع خیلی شخصی و مهم است لطفا حتماً با پزشک مشورت کن و برای آرامش قلبت با یک مشاور مذهبی (دع ان و ی س) صحبت کن امیدوارم خیلی زود خبر خوب بگیری

کی عاشقمه؟راجبش برام بگو لطفا

یه پسر عینکی ،موهاش مشکیه زمخته،چشماش مشکیه ،با هم به جا درس میخونید یا نمیدونم کار میکنید دورا دور مرافبته ولی سر دسته اوناست که محل بهت نمیدن یه پیراهن چارخونه هم تنشه