2777
2789
عنوان

کیا رفتن یوگا

42 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من الان هشت جلسه هست که میرم یوگا و قصدم این بود که بعضی از حرکات اولیه مثل صد و هشتاد و وایسادن رو دست رو یاد بگیرم .

بعدش یک خانومی هم باشگاهی من هست که دوساله میاد باشگاه و نسبتا خوب هم هست ولی نمیتونه صد و هشتاد باز کنه در حالی که مربی روز اول به من گفت حداکثر شیش ماهه باز میشی و من حس میکنم الکی گفت و مربی خوبی نیست و یک نکته ی دیگه اینکه من خیلی حس میکنم تو ورزش ضعیف ام و مربی خیلی ازم ایراد میگیره و حتی آخرین بار با پرخاش بهم گفت این آخرین باریه که حرکتو بهت یاد میدم چهار بار گفتم و جلو ی همه ضایع شدم . نمیدونم از اینجا در بیام یا نه .

خواستم بدونم عزیزانی که یوگا رفتن بعد از چه مدتی تونستد صد و هشتاد باز کنند و حرکات دیگه؟؟؟

درود عزیزم

من یوگینی هستم و انعطاف هرکس با یکی دیگه متفاوته یکی ۶ ماهه باز میکنه یکی ۲،۳ سال بعد اوکی میشه

و اینکه یوگا مثل ورزشای دیگه نیس روح داره مربی باید خیلی مهربون و هم پا باشه به نظر اخلاق خوبی نداره

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درود عزیزممن یوگینی هستم و انعطاف هرکس با یکی دیگه متفاوته یکی ۶ ماهه باز میکنه یکی ۲،۳ سال بعد اوکی ...

ممنون عزیزم جواب دادید من خیلی حس میکنم تو ورزش خنگ هستم به نظرتون پک های آموزش آنلاین صد و هشتاد بگیرم و در منزل کار کنم میتونم زودتر باز کنم یا توصیه نمیکنید؟

من چون خودم کلاس رزمی میرم تجربه ۱۸۰ دارم . این حرکت اصلا تایم مشخصی نداره که کی کامل میشه تلاش پشت هم لازمه و ضروری وگرنه نمیشه گفت حتما ۶ ماهه یا یک ساله

ممکنه برای بعضی ها بشه برا بعضی ها نشه و بیشتر زمان ببره

.

اینکه بهت ایرادات کار بگه اشکالی نداره اما بد رفتاری اصلا نباید بکنه داری میری یوگا آرامش پیدا کنی نه این که دچار تنش بیشتر بشی حس میکنی رفتارش مناسب نیست کلاست رو عوض کن

🌙🌸🌷

من چون خودم کلاس رزمی میرم تجربه ۱۸۰ دارم . این حرکت اصلا تایم مشخصی نداره که کی کامل میشه تلاش پشت ...

ممنون عزیزم . به نظر شما پک آنلاین آموزش صد و هشتاد بگیرم و در منزل علاوه بر کلاس تمرین کنم. خوبه یا توصیه نمیکنید ؟

ممنون عزیزم جواب دادید من خیلی حس میکنم تو ورزش خنگ هستم به نظرتون پک های آموزش آنلاین صد و هشتاد بگ ...

از یوگا فقط ۱۸۰ برات مهمه یا اون آرامش و معنویتش؟

بگو کامل راهنماییت کنم

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

از یوگا فقط ۱۸۰ برات مهمه یا اون آرامش و معنویتش؟بگو کامل راهنماییت کنم

نه اصلا دنبال آرامش و اینا نیستم من چون بزرگسالم و کلاس های ژیمناستیک همه بچه هستن از یوگا شروع کردم که حرکات اولیه ی ژیمناستیک رو حداقل بتونم یاد بگیرم 😭

نه اصلا دنبال آرامش و اینا نیستم من چون بزرگسالم و کلاس های ژیمناستیک همه بچه هستن از یوگا شروع کردم ...

پکیج ۱۸۰ مریم کشمیر خوبه من خریدمش خیلی جلساتش خوبه قیمتشم همینطور