2777
2789
پانا مجبورم بزارم رو مبل تا کمرم بچسبه ب زمین

وای آفرین منم اینطوری میکنم. میزارم به دیواد مثل زاویه۹۰درجه.

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار ازشون میگیرم بهت میگماره میشه.

ممنون گلم

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

۴۵ کیلو ام ولی قشنگ ترم میتونی حرف بزنی

مگه چی گفتم؟!!!!!!

آها چون گفتم شکم گنده نگفتم شکم بزرگ؟؟

ببین شما که ۴۵ کیلویی!!!!! همون شکم گنده هم باید آرزوت باشه. در ضمن من فقط قصدم راهنمایی بود نمی دونستم جنبه نداری .

به سلامت

ن گودی کمر شکم رو بزرگ نشون میدهحتی شکمت تخت هم باشه گودی باعث میشه تخت ب نظر نرسه

البته حرف شما هم درسته ولی من خودم گودی کمر داشتم

یه مدت رفتم باشگاه وزنم که پایین تر اومد گودی کمر هم انگار کاملا از بین رفت!!

البته من با دستگاه بدنسازی کار میکردم اون موقع

مگه چی گفتم؟!!!!!! آها چون گفتم شکم گنده نگفتم شکم بزرگ؟؟ ببین شما که ۴۵ کیلویی!!!!! همون شکم گنده ه ...

اینکه ایشون ۴۵ کیلو هستن مگه اسیبی به شما میزنه که اینجوری حرف میزنید؟

یا اینکه یکی چاق باشه مگه جای دیگرانو تنگ میکنه؟

واقعا لحن صحبت خیلی مهمه.

قضیه همون بفرما و بشین و ... هست.

موفق باشید

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️