2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا مادرشوهر بدگویی کنه ؟

یعنی چیزی باعث ناراحتیش شده و مطرح میکنه یا حالت زیرآب زنی ؟؟

تو اولی همسر من میگه بذارید خودش هم باشه بعد مطرح کنید تا بشه گفت حق با کیه

تو مورد دوم تا حالا پیش نیومده اما عکس العمل همسرم خیلی شدیده . برخورد بدی میکنه و قطع رابطه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

طرف مادر جونشونو نگیرن به ناحق حمایت پیشکش.

ببین طرفداری نمیکنه از منم انتطار داره نه ناراحت بشم نه به روم بیارم

ولی یجوری تپش قلب میگیرم که اصلا خودمو نمیتونم کنترل کنم

چرا مادرشوهر بدگویی کنه ؟یعنی چیزی باعث ناراحتیش شده و مطرح میکنه یا حالت زیرآب زنی ؟؟تو اولی همسر م ...

اره خیلی متوقع هست ،همسر من هیچی نمیگه ولی میگه قطع رابطه کن

ببین طرفداری نمیکنه از منم انتطار داره نه ناراحت بشم نه به روم بیارم ولی یجوری تپش قلب میگیرم که اصل ...

این خودش یه جور طرفداری به شکل پنهانه .

ازش بپرس همینو میتونه به مادرش بگه یعنی شما بد رفتاری کنی و به مادرش بگه تو ناراحت نشو یا واکنش نشون میده در مقابل رفتار بد شما.

پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک .
ببین باید و نبایدی نیست.. اکثرمردای ایرانی جلوی مادرشون درنمیان به خصوص برای زن شون.. چون نمی خوان ت ...

ببین سر چیزی که همسرم هم میدونستم من تقصیری ندارم چیزی نگفت وقتی گفتم چرا نگفتی میگه بزار بگه تموم شه بره

ولی آدم منطقی هستم ولی سر این مساله دلم باهاش صاف نشد

اره خیلی متوقع هست ،همسر من هیچی نمیگه ولی میگه قطع رابطه کن

خواهرهمسر من چند سال پیش یه شوخی با من کرد که خب اصلا جالب نبود و خیلی باعث ناراحتیم شد . واکنش همسرم قطع ارتباط کامل بود . در حدی که حتی شوهرش فوت کرد ما نرفتیم

البته مسائل بعد اون شوخی و کدورت هم مزید علت شد

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩