2777
2789
ببین سر چیزی که همسرم هم میدونستم من تقصیری ندارم چیزی نگفت وقتی گفتم چرا نگفتی میگه بزار بگه تموم ش ...

دقیقا همشون همینو میگن چون نمی خوان کش پیدا کنه خب اونم نباید توقع داشته باشه جایی پشتش دربیای

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا همشون همینو میگن چون نمی خوان کش پیدا کنه خب اونم نباید توقع داشته باشه جایی پشتش دربیای

مبگه ندارم

منم میگم آخه چرا باهم زندگی میکنیم آخه این چجور زندگیه

مبگه ندارممنم میگم آخه چرا باهم زندگی میکنیم آخه این چجور زندگیه

حق که باشماست ولی مردا راهی رو انتخاب می کنن که مغز خشک و خالی دستور میده.. یه بار همسرم بهم گفت من با حرفای اونا نظرم درمورد تو عوض نمیشه همین قدر خشک و مطمئن.. ولی نیاز یه زن یه چیز دیگس

حق که باشماست ولی مردا راهی رو انتخاب می کنن که مغز خشک و خالی دستور میده.. یه بار همسرم بهم گفت من ...

دقیقا همینه که شما میگین

یعنی موقع ها اصلا احساس میکنم عزت نفسم پایین میارم که ازش همچین چیزی میخوام بیشتر ناراحتم میکنه

پس بنشین تا نگات کنه من اگه جات بودم حالیش میکردم

خب چند تا مثال بگو

مثلا من هر موقع ناراحت میشم چیزی میگم صدام میلرزه برای همین بیشتر اوقات جواب نمیدم یعنی جوری ناراحتم میکنن مغزم قفل میشه

ایشالا مه آرامش داشته باشین ،رفتارش به دلت بشینه

همچنین دختر مهربون

زندگی به کام دلت باشه 🩷

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩