2789
من خودم ایفون 6sدارم چند روز قبل برای شو شو جان xخریدم واقعا ازایفون ایکس خیلی راضیترم هیچ عیبی هم ن ...

مرسی از کمکت

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیفون توی ایران زیاد کاربرد نداره اما از معایبش میتونم هنگ کردن آیفون رو بگم یا مثلا وصل نشدن به اپ استور یه مشکل شایع است که هر کی بگه واسه من اتفاق نیوفتاده الکی گفته   البته همه ی اینا قابل حله ولی بالاخره در مقابل این همه پولی که داری میدی آدم توقع نداره که مشکلای اینجوری داشته باشه . مثلا پر شدن حافظه آیفون یکی از مشکلاتیه که نمیشه کاریش کرد چون رمم نمی خوره حداقل گوشیا اندروید رم می خوره اگه حافظه ش پر بشه میشه ی کاریش کرد ولی اونو نه   از مزایاس آیفونم می تونم بگم از نظر سخت افزاری باکیفیت به ندرت مشکل سخت افزاری براش پیش میاد امکانات زیادی داره که البته خیلی از امکاناتش تو ایران کاربردی نداره ولی یه سریاش قابل استفاده اس . ولی در کل همه ی ایرانی ها چون برند باکلاسیه میرن آیفون میخرن . به نظر من گوشی های اندروید خیلی بهتر از ios