2789
معایب نداره؟؟؟؟الانکه همه عیب گفتن فقد

من چند ساله دارم يه ايراد هم بهش نديدم خدايي اگه گوشيم بسوزه ديگه اندرويد نميخرم شما هم بخر بعد به حرف من ميرسي😊

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
دیگه تا این حد ضد ضربه نیست مال دوستم افتاد تو اب مدل 6 بود و سوخت ازش 2 تومن فکر کنم خرید و حدودا 1 ...

سون زد ابه 🤓

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم ایفون 6sدارم چند روز قبل برای شو شو جان xخریدم واقعا ازایفون ایکس خیلی راضیترم هیچ عیبی هم نداره گوشی خیلی اوکی هم هست

براي به ارامش رسيدن دلم و خوب شدن زندگيم يك صلوات مهمون هم كنيد...اخه دوسش دارم😔😔😔❤️
من خودم ایفون 6sدارم چند روز قبل برای شو شو جان xخریدم واقعا ازایفون ایکس خیلی راضیترم هیچ عیبی هم ن ...

شما خودت ۶داری واسه شوهرت ایکس خریدی؟😐چه خوووبی شماا😃

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
معايب اينكه من ال سي ديش شكست٩٠٠پياده شدم ولي مزايا زياد داره ايفون داشته باشي ديگه نميتوني اندرويد ...

از این جمله کلیشه ای خیلی اذیت میشم. اصلا اینطور نیست

عزیژم رابط کاربری آیفون خیلی سخته کار کردن باهاش. یجورایی اگر اندروید داشته باشی حوصله ت نمیکشه با آیفون کار کنی. اندروید خیلی سر راسته.

دوم اینکه خیلی محدودیت داره. اصلا یه فیلم با زیرنویس میخوای ببینی پدرت درمیاد. من خودم چون خیلی گوشی بازم ترجیح میدم با اندروید کار کنم

به درد کسایی میخوره که زیاد تبادل فایل ندارن و بیشتر زومن رو بازی های اینترنتی. و یا استفاده هاشون کلا محدود تره.

من uc دارم برای وبگردی. خیلی کامله. ولی خدایی قلبم وایمیسته با safari میرم وبگردی. امکاناتش خیلی پایینه.

برای هر چیزی میتونی یه اپ خوب‌پیدا کنی تو اندروید. این تضمینو نمیدم برا ایفون بتونی.

«رضوانه ام»... جانبازی برای ما شیرین است... لیک تا نستانیم نبازیم
شما خودت ۶داری واسه شوهرت ایکس خریدی؟😐چه خوووبی شماا😃

اره اخه شوهر من خیلی خوبه دوسش دارم دوست دارم همیشه بهترینا داشته باشه البته اون گفت بگیر براخودت قبلش 6sداشت اونم ولی گفتم مال من تو نداره عکسش الان میزارم

براي به ارامش رسيدن دلم و خوب شدن زندگيم يك صلوات مهمون هم كنيد...اخه دوسش دارم😔😔😔❤️

به قول یکی از دوستا که آیفون بازه؛ هر کی سلیقه و نیازی داره. نباید بگیم کسی ایفون داشته باشه سراغ گوشی های دیگه نمیره.

چون عین تعصب و بی اطلاعیه.

من خودم پایین دو تومن برای گوشی هزینه‌نمیکنم. (متاسفانه) قدرت خرید ایفون رو دارم ولی بر اساس نیاز و سلیقم اندروید رو انتخاب کردم.

«رضوانه ام»... جانبازی برای ما شیرین است... لیک تا نستانیم نبازیم

من قبلا اندروید داشتم خوب بود ولی هنگ میکرد زود حافظش پر میشد ویروسی میشد اعصابمو بهم میریخت تا اینکه دزد گوشیمو به زور از دستم گرفتو در رفت چند روز بعدش کادو تولد همسری واسم ایفون 6s خرید خیلی خووووووبه همین که دیگه به اندرویدیا فایل نمیتونم بفرستم یه مزیته🤣🤣🤣ویروساشونو انتقال نمیدن به گوشیم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
والا من پسرم صد دفعه زدش زمين تو سوپ انداختش 😂😂😂😆😆 از ماشين پياده شدم افتاده😂 كلا دربه درش كرد ...

يعني تو ت لگرام آهنگ داشته باشي تو برنامه Document سيو ميكني ؟

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا
كلا من غير از ايفون نميگيرم اخه وقتي گوشيت ايفونه كلا راحتي نگران هنگ و اينا نيستي تا بقيه گوشيا

کارکددن باهاش سخت نیس؟؟انگلیسیه؟؟

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
من چند ساله دارم يه ايراد هم بهش نديدم خدايي اگه گوشيم بسوزه ديگه اندرويد نميخرم شما هم بخر بعد به ح ...

مرسیووو

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸