2789
معايب اينكه من ال سي ديش شكست٩٠٠پياده شدم ولي مزايا زياد داره ايفون داشته باشي ديگه نميتوني اندرويد ...

مزایاش چیه؟؟

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ميشه دانلود كردو ذخيره كرد گلم ولي مثل اندرويد مستقيم نميشه

شما با چه برنامه اي آهنگ گوش ميدي؟

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

پولشو داري بخر گلم خيالت راحته گوشي هست ك معايب واقعا نداره درسته مثل اندرويد به همه برنامه اي دسترسي نداري ولي عاليه 🤓

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
واقعا؟

اره اندوریدکه نمیخوره مدام بایدiosدان کنی اووحجمشونم که نو.من تایه اپل آیدی خریدم زدم تایه ماه طول کشیدبزنم اخرشم دادم به شوهرم یه چیزدیگه گرفتم 

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
شما با چه برنامه اي آهنگ گوش ميدي؟

Documentsهم ذخيره ميكنم هم سيو ميكنم از تو تل گرام ميتونم سيو كنم 

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
اولش كار باهاش سخته اما كار كردن باهاش خيلي راحته مثل گوشياي ديگه سوراخ سمبه نداره همه چي يه جا هست ...

عههه مرسیییی خیلی کامل بود

من خیلی راضی هستم قبلا اندروید داشتم نوت در مقابل این هیچ هست چون هنگ داره ولی این اصلا هر چی داره س ...

پس خوبه؟؟بگیرم؟؟؟