2777
2789
عنوان

برا عید چی بگیرم

130 بازدید | 14 پست

مانتو ندارم کفشامم کهنه اس از طرفی مانتو نمیخوام مامانم بلوز گرفته میخوام با یه دامن قهوه ای شومیز سفید ستش کنم و موهام فر کنم که اینطوری باید بی حجاب شم و دوس ندارم م نمیدونم چه غلطی کنم

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی گرونی باعث شده بی حجاب شی؟

نه بابا چه ربطی داره چه تیپی بزنم خیالت راحت همه محرمن ولی راه چه کار کنم یه روز بیشتر نمیرم عید دیدنی

همون شومیز و دامنو بپوش. قشنگتره

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

خب دوتا بگیر

یکی برای بیرون مانتو بگیر اون شومیزو بزار تو دعوتی ها بپوش

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی بیا سکه بندازیم ، اگه شیر اومد من مال توام ، اگه خط اومد تو مال منی ! ‏نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.

اگه سنت کمه و شکم نداری همون شومیز دامن خیلی قشنگه

من شکم دارم خیلیی دامن کلوش ضایه وایمیسته الکی رفتم کلی هزینه کردم

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی بیا سکه بندازیم ، اگه شیر اومد من مال توام ، اگه خط اومد تو مال منی ! ‏نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.

خب دوتا بگیریکی برای بیرون مانتو بگیر اون شومیزو بزار تو دعوتی ها بپوش

یه روز میرم خواهر پول همینارم باید شما بدی فقط منم شکم دارم بد میشه

از کجا بگیرم

نداری؟ از بازار دیگه. بپوش بخر. آنلاین نخر

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور