2777
2789
عنوان

گناه ماها چیه😭

567 بازدید | 29 پست

ما که کت و مانتوکوتاه نمیپوشیم😭

من حجاب ندارم اما ااااصلا روم نمیشه جلو فکوفامیل باسنم مشخص باشه 😥مثلا جلو بزرگترا پدرشوهرم دایی هاو...

همیشه مانتو بلند با ساپورت میپوشم تیپ خوب میزنم

اما امسال یه مانتو خشل ندیدم😭 هرچی خشکله کوتاهه اخه مگه همه کت و پیرهن کوتا میپوشن؟؟؟بخدا بپوشیم میان گیر میدن تو خیابون

خب چرا میارین؟یعنی شهرو نمیبینید؟مغازه هارو نمیبینید؟ادم چی بپوشه پس؟از خیاطم بدم میاد که بدم خیاطی

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گیر نمیدن دیگه بپوش

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من محجبه ام از سایت ها میخرم بیشتر متاسفانه مشکلیه که خیلی بهش اعتراض کردیم هیچی به هیچی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

توی آنلاین شاپ ها هم چیز بلند پیدا نکردی؟ من خودم کت کوتاه میپوشم ولی برای دانشگاه خب چیزی باید باشه که باسن رو بگیره

دیجیکالا و باسلام و سایت خورشید و اینجور جاهارو بگرد

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز