2777
2789
عنوان

گناه ماها چیه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 29 پست
دیگه وقتی باسن خوشگل داری این دردسرهارو هم باید به جون بخری

من ترجیح میدم گونی بپوشم تا نگاه هیز بعضیا رو تحمل کنم رو تنم

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توی آنلاین شاپ ها هم چیز بلند پیدا نکردی؟ من خودم کت کوتاه میپوشم ولی برای دانشگاه خب چیزی باید باشه ...

نمیدونم اینجا هارونگشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دقیقا مشکلم همینه کوتاه نمیپوشم اصلا تا زانو هم پیدا نکردم خوشم بیاد لباسارو خیلی دیگه کوتاه کرد ...

اره ییبکم بلند تر بود چی میشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون موقع که بازار بر خلاف سلیقه ما کار میداد ما چیزی گفتیم؟😑😂باید بدی بدوزن دیگه عزیزم بعدم این کت ...

باید برای هردو سبک بیارن

بعدم شکا هر شلواری بپوشی اگه باسن بزرگ باشه مشخصه دیگه شلوار بیشتر نشون میده تا مثلا مانتو روم نمیشه واضح بگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینترنتی بخر سرچ کن مانتو عبایی

یا پیراهن مانتویی

تو این مایه ها چیز قشنگ پیدا میشه

چاره چیه متاسفانه دشمن کارشو دقیق انجام میده

رسانه یه کاری کرده به جای اینکه ما طلبکار باشیم از ملتی که نمیفهمن، اونا از ما طلبکارن و فحش میدن. 😏 به جای اینکه ما شاکی باشیم از دروغ هاشون و بی سند و مدرک حرف زدنشون، از بی سوادیشون، از انتخابهای غلطشون، محکومیم و باید جواب پس بدیم. 🫤 به جای اینکه ما بگیم چرا حرف رسانه دشمن رو باور میکنی، اونا میگن چرا حقیقت رو باور میکنی 🙄 به جای اینکه ما شاکی باشیم به خاطر از دست دادن عزیزای قشنگمون، اونا شاکی ان از حادثه تلخی که خودشون رقم زدن 💔 جای اینکه منطقی حرف بزنن، فقط فحش و توهین بلدن 🤬 نه ایدئولوژی دارن نه تفکر سیاسی واحد 🤡 اونم درمقابل تفکری که زمان خودش کلی اندیشمند و نویسنده و کتابخون داشته و هنوزم داره 📕 ولی ماه پشت ابر نمیمونه، هوچیگری و کولی بازی بالاخره رسوا میشه و علم و دین و عقل پیروزه... 😉

اره متاسفانه اکثرا کوتاهه ولی بگردید بلند گیر میاد کانالها هم دارن

و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند؛هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

چه گیری ملت الان دامن کوتاه هم بیرون میرن چیزی نمیگن

شهر ما گوش تا گوش تو منطقه گردشگری گشت وایساده😐

حال ادمو بهم میزنن نمیدونم هدفشون چیه

هیچکیم ادم حسابشون نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30