2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حدی مدارا

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یسوالپسری که سه ساعت طول میکشه جواب بده،بعد از عمد میگه شماولی وقتی مطمئن میشه قراره بری ببینیش تند ...

به گل پژمرده آب نده

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

قبل اینکه تموم بکنن همه ی جوانب رو در نظر میگیرن

کارای درست طرف مقابل رو در مقابل کارای اشتباهش میذارن بعد تصمیم میگیرن ادامه بدن یا ندن

بعد از اونکه همه چی تموم شد برای مدت زیادی اطراف دخترا نمیرن

منتها خیلی از دخترا تصور میکنن وقتی یک پسر بیخیال میشه و میره یا دختر جدیدی رو پیدا کرده یا میخواد پیدا بکنه که همچین چیزی نیست

مردا بیکار نیستن وارد یک رابطه بشن کلی وقت بذارن که بعد یک مدت طولانی بخواد به جدا شدن ختم بشه و باز بخوان برن توی همون راهی که ازش قبلا بیرون اومدن و هیچی تهش نبوده

برای همین مردا فقط یکبار عاشق میشن یکبارم شکست عشقی میخورن در عوض دخترا صد بار عاشق میشن صدبارم شکست عشقی میخورن

من زندگی را دوست دارم ولی از زندگی دوباره میترسم...من روز را دوست دارم ولی از روزگار میترسم...

این یه تکلیف هست و باید میرفتم،دفعه بعدی وجود ندارهفقط میخام دلیل این رفتارشو بدونم،این از رو ابراز ...

مودی دمدمی مزاج سودجو منفعت طلب

مودی دمدمی مزاج سودجو منفعت طلب

خب همه ی اینا هست

اما نگفتید پای علاقه وسطه؟

چون ما باهم ارتباط نداریم،ابراز علاقه ای هم صورت نگرفته،هردو هم حریم داشتیم

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
خب همه ی اینا هستاما نگفتید پای علاقه وسطه؟چون ما باهم ارتباط نداریم،ابراز علاقه ای هم صورت نگرفته،ه ...

علاقه صفر چیز دیگست

شما 10 تا بپرس

دوست پسرم ۳ بار اومدخ واستگاری و بابام مخالفت کرد و کلی هم تحقیرش کرد هم خودشو هم خانوادشو.خیلی بهم ریخت.خیلی داغون شد گفت یه بار دیگه میام اگه قبول نکردن دیگه پیامت نمیدم چون داغون میشم یه بار دیدی خودمو کشتم.گفت نمیرم با کسی منتظر میمونم تا خانوادت قبول کنن ولی پیامت نمیتونم بدم.دوباره اومد و بابا محالفت کرد و خب گفت دیگه نمیتونم باهات حرف بزنم.ما فقط یه بار تو هفته حرف میزنیم.چندبار بهش گفتم بیا دوباره مثل قبل حرف بزنیم ولی میگه نمیتونم بهم میریزم و ازت زده میشم

من واقعا نمیتونم این دوریو تحمل کنم خیلی بهش وابستم شب و روز دارم گریه میکنم.میدونم پرو ام و اگه جا اون بودم یه لحظم واینمیسادم ولی خیلی دوستش دارم نمیتونم تحمل کنم

نمیتونم تحمل کنم خیلی سختمه.اگه هم دوباره بگم بیا مثل قبل شیم ممکنه دیگه جوابمو نده