2777
2789
دوست پسرم ۳ بار اومدخ واستگاری و بابام مخالفت کرد و کلی هم تحقیرش کرد هم خودشو هم خانوادشو.خیلی بهم ...

3 بار اومده خواستگاری و جواب رد شنیده؟؟

همون بار اول کافی بوده 2 بار بعدش اضافی بوده

شخصیت براش نمونده دیگه

از قدیم میگن دختری که یک پسر رو بخواد زمین و زمان رو به هم میدوزه برعکسش هم هست

شما باید با پدرت صحبت بکنی و رک و پوست کنده بهش بگی موضوع رو

تحقیر کردن ادما کار جالبی نیست

اون 3 بار اومده خواستگاری پس دیگه به اون ارتباطی نداره چون کارشو انجام داده الان نوبت شماست

من زندگی را دوست دارم ولی از زندگی دوباره میترسم...من روز را دوست دارم ولی از روزگار میترسم...

3 بار اومده خواستگاری و جواب رد شنیده؟؟همون بار اول کافی بوده 2 بار بعدش اضافی بودهشخصیت براش نمونده ...

قراره دوباره سال دیگه بیاد جلو.اره دیگه نوبت منه.قبل اینکه بیاد همه چیو بهشون میگم

بابام ادم لجبازیه نمیدونم با حرفای من راضی میشه یا نه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قراره دوباره سال دیگه بیاد جلو.اره دیگه نوبت منه.قبل اینکه بیاد همه چیو بهشون میگم بابام ادم لجبازیه ...

این وقتا اگر باباتو راضی بکنی و یک موقع تو زندگی به مشکل بخوری بابات دائم میگه منکه گفتم بدرد نمیخوره

کلا خانواده های ایرانی بدجوری چوب لای چرخ بچه هاشون میذارن بجای حمایت کردن پس از همه نظر جوانب رو بسنج و سنجیده عمل کن

من زندگی را دوست دارم ولی از زندگی دوباره میترسم...من روز را دوست دارم ولی از روزگار میترسم...

این وقتا اگر باباتو راضی بکنی و یک موقع تو زندگی به مشکل بخوری بابات دائم میگه منکه گفتم بدرد نمیخور ...

اینقدر که من ادم بدی ام اون نیس.فکر کنم اون باید تجدید نظر کنه تا من

اینقدر که من ادم بدی ام اون نیس.فکر کنم اون باید تجدید نظر کنه تا من

پس سعی کن باباتو راضی کنی و اینکه اگر به هم رسیدین تو زندگی مشترک هیچی از زندگیتونو به هیچکس نگید حتی یک کلمه

این وقتا اگر باباتو راضی بکنی و یک موقع تو زندگی به مشکل بخوری بابات دائم میگه منکه گفتم بدرد نمیخور ...

مشکل که تو همه زندگی ها هست.باید ساخت باهم و درستش کرد

قبل اینکه تموم بکنن همه ی جوانب رو در نظر میگیرن کارای درست طرف مقابل رو در مقابل کارای اشتباهش میذا ...

مثلا شرط و شروطم میزارن برای برگشتن؟یا اگه بیخیال شن شرط و شروطی هم نمیزاره؟

چی میسه که یه مرد میگه نمیخوام رابطه رو ولی برای برگشتن شرط و شروط میزاره؟قید رابطه رو زده و برای بهونس یا نه امیدواره؟

مثلا شرط و شروطم میزارن برای برگشتن؟یا اگه بیخیال شن شرط و شروطی هم نمیزاره؟چی میسه که یه مرد میگه ن ...

اون ادم داره یک فرصت دیگه به خودش و طرف مقابلش میده و تصور میکنه ممکنه بار بعدی اوضاع بهتر بشه

اون ادم داره یک فرصت دیگه به خودش و طرف مقابلش میده و تصور میکنه ممکنه بار بعدی اوضاع بهتر بشه

اخه خیلی بد حرف(تحقیر کننده و خشن و...) میزنه بعد میگه مثلا دو راه داری یکی که منجر به آشتی و برگشته یکی منجر به جدایی،بعد میگه من دوست دارم راه دوم(جدایی) رو انتخاب کنی

بعد حالا من از نظر خودم اشتباهی مرتکب نشدم اون مقصره نمیدونم چرا با من اینجوری رفتار میکنه.منم ساکت هیچی نمیگم بهش

اخه خیلی بد حرف(تحقیر کننده و خشن و...) میزنه بعد میگه مثلا دو راه داری یکی که منجر به آشتی و برگشته ...

چند سالشه؟