2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 48 پست
اون عوضی هیچی بهش نمیشه ازش کثافت میباره ولی سالمه اون وقت طفل معصوم من مریضی لاعلاج گرفته

خدا جوابشو بده تروخدا از این هلاکت نجات بده خودتو

نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا جوابشو بده تروخدا از این هلاکت نجات بده خودتو

طلاق نمیده منو. انداختمش بیرون راحت بودم باز برگشته میگه خودتم بکشی من طلاق نمیدم با بچها یکم خوبه ولی مسئولیتشان قبول نمیکنه

حالم خوب نیست من دوتا بچه دارم یه دختر یه پسر .پسرم مبتلاست

عزیزم حق داری واقعاً ولی یه کم صبر کن شاید دختر باشه.یه لحظه فکر کن که باعث مرگ یه بچه سالم بشید.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

طلاق نمیده منو. انداختمش بیرون راحت بودم باز برگشته میگه خودتم بکشی من طلاق نمیدم با بچها یکم خوبه و ...

حق طلاق نداری؟ وای یعنی چی اخههههههههههههه

نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید

حق طلاق نداری؟ وای یعنی چی اخههههههههههههه

نه ندارم نمیده میگه من زن بچم دوست دارم کاریم نکردم. چندشب پیش تصادف کرده ماشین چندملیاریدش نابود کرد فقط خودش سالم مونده بود

نه ندارم نمیده میگه من زن بچم دوست دارم کاریم نکردم. چندشب پیش تصادف کرده ماشین چندملیاریدش نابود کر ...

عجب شانسی داره://///////

نمیتونی خیانتش و ثابت کنی ب دادگاه؟