2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭میشه بیاین

738 بازدید | 50 پست

شوهرم بهم خیانت کرده بعدش با من به زور رابطه برقرار کرد گفت قرص میگیرم که نگرفت ولی بعد 24 ساعت آورد برام من هردوتاش خوردم ولی به طرز عجیبی باردار شدم الانم شوهرم میگه باید سقطش کنی چون من ناقل یه بیماری خطرناکم که پسرم مبتلا به اون بیماریه خیلی حالم بده😭😭😭😭

😐😐😐😐😐😐 چطور اجازه دادی تن نجسش بهت بخوره....

خدایا ممنونم ازت که همیشه کنارم بودی حتی وقتی خودم از خودم نا امید شده بودم تو نشدی همیشه پشتم بودی هیچوقت نذاشتی خرد شم مرسی که خدای منی:) لطفا تو این مسیر هم کنارم باش لطفا تلاش های اینهمه مدتم و نادیده نگیر میدونم که نادیده نمیگیری میدونم گه امسال قبول میشممگه نه؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اونارو ولش الان خودتم مبتلا به بیماری هستی!

حواست هست؟

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

😐😐😐😐😐😐 چطور اجازه دادی تن نجسش بهت بخوره....

مست بود یهو اومد تو اتاق درم قفل کرده بود من از خونه انداختمش بیرون به بهانه اینکه برای بچها خرید کرده اورده اومد خونه

مست بود یهو اومد تو اتاق درم قفل کرده بود من از خونه انداختمش بیرون به بهانه اینکه برای بچها خرید کر ...

برو آزمایش بده احتمالا ازش بیماری گرفتی

خدایا ممنونم ازت که همیشه کنارم بودی حتی وقتی خودم از خودم نا امید شده بودم تو نشدی همیشه پشتم بودی هیچوقت نذاشتی خرد شم مرسی که خدای منی:) لطفا تو این مسیر هم کنارم باش لطفا تلاش های اینهمه مدتم و نادیده نگیر میدونم که نادیده نمیگیری میدونم گه امسال قبول میشممگه نه؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز