2789
عنوان

😭😭😭😭😭میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 50 پست
نه عزیزم اشتباه متوجه شدی خود اسی بیماره

نه میگم از شوهرش ایدزی چیزی میگیره🤦♀️

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه عزیزم من منظورم بد گفتم من ناقل یه بیماری ژنتیکی هستم که پسرم مبتلا شده شوهرم منو اذیت میکنه

نه گلم میدونم میگم از شوهرت ایدز میگیری خدایی نکرده

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.

درد سقط شما میدونی چند روز خوب میشم .چون من کسی ندارم مراقبم باشع

نه راستش تاپیک بزن یاتاپیک های قدیمی روسرچ کن بخون چون من سقط نداشتم تاحالا

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

عزیزم خدا به دلت آرامش بده ولی بدون قرار نیست همه ی بچه هات همین بیماری رو بگیرن معمولا بچه های اول بیشتر بیماری های ژنتیکی رو ارث میبرن.

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
ژن معیوب دارم بچم پسر باشه احتمال داره دوباره بگیره

عزیزم کلا یه جور تاپیک زدی همه یه چیز دیگه فکر کردن.انشالله که این یکی چیزیش نمیشه.چند تا بچه داری ؟

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.