تقریبا یه ماهی میشه با یه پسره حرف میزنم(خانواده هامون درجریانن) بعد این پسره اصلن وقت نمیزاره برام و اونقدی من بهش اهمیت میدم و وقت میزارم براش اون اصن فقط آخر شبا میاد و حرف میزنیم و میگه از پیام بازی خوشم نمیاد منم دراومدم بهش گفتم که از کی تاحالا^وقت گذروندن^ شده پیام بازی؟ دیگه فقط یه اوکی فرستاد و هیچی همشم واسه اینکه وقت نداره و فلان همشششش بهونه میاره بهونه هاشم خیلی ضایعن
حد وسط باش نه بچسب ن کات.. احترام ارزش بها بده همون قدر که برات بها میده
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه بخوام مثل خودش رفتار کنم یعنی فقط اخر شبا در حد دوسه تا پیام بهش بدم و واقعن خسته شدم بس که از ط ...
چندان در قید خواستن و ادامه رابطه نیس مگر بخواد حوصله داشته باشه.انرماله
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
تو هم زیاد در دسترس نباشاین جور پسرا وقتی دختر زیاد پیام میده فک میکنن که آویزونشه
همینکارو میکنم . همش بهونه الکی میاره که وقت ندارم برا پیام بازی . اخه هیچ کاری هم نداره و وقتش همیشه ازاده و نمیدونم از چی دقیقا میناله. حس میکنم غیر از من کیسا و گزینه های دیگه ام داره
اسی یه سوال میتونی راهنماییم کنیاینی که گفتم بعضی وقتا میگفت میخام بهت زنگ بزنم منم هر سری یه بهونه ...
جانم. واییی خجالتییی . منم خجالتیمممم. عب نداره کم کم عادت میکنی. بهش ویس بده تا عادت کنی برا تلفنی. یا اگه ویسم نمیتونیی مثلن هردفه مکالمه هاتون از 2 دقیقه کم کم ببرش تا 10 دقیقه بعد تماس بعدیتون 10 دقیقه باشه بعدش مثلن نیم ساعت باشه و... همینجوری تا عادت کنی. البته از خداشم هس باهات حرف بزنه و صداتو بشنوه خانوووم