2777
2789
عنوان

کنکوری

82 بازدید | 18 پست

بچهههه هاااا من واقعا نمیدونم چیکار کنم پشت کنکوریم 18 سالمه واقعا خسته بودم امسال خوب نخوندم از طرفی خانوادم سختیگرن نمیزارن برم بیرون تفریح داشته باشم

یعنی تو خونه مردمو زنده شدم

دیشب گریم گرفت تمرکز ندارم

حتی خودشونم بیرون نمیرن که باهاشون برم

اه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیرون هیچ خبری نیست. همجا پر از غمه

بشین تو اتاقت فقط بخون امسال شانس قبول شدنت ۱۰۰درصده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از آنهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بدون تفریح واقعا سخته

من هفته ای یکی دو ساعت میرم قدم میزنم وقتی نرم بهم خیلی فشار میاد

ولی اگه هیچ جوره راه نداره میتونی تو حیاط خونتون یا بالکن بشینی آهنگ گوش کنی یه هوایی عوض کنی

🥲
چاره ای جز خوندن نیست . منم وضعم همینه بیرون نمیزارن برم زیاد

اصلا مغزم خسته هست دیشب واقعا نتونستم درست بخونم گریه کردم

حداقل بزارن برم بیرون کم بزارن اشکال نداره دو سه ماه ی بار بزارن من به همین راضیم ولی نمیزارنننن همینم

اصلا مغزم خسته هست دیشب واقعا نتونستم درست بخونم گریه کردم حداقل بزارن برم بیرون کم بزارن اشکال ندار ...

خوب درکت میکنم. ولی بیرون رفتنم واقعا فایده ای نداره . ادم هوایی میشه.
باید اینقدر خودتو مجبور کنی به خوندن تا به ی عادت تبدیل بشه

بیرون هیچ خبری نیست. همجا پر از غمهبشین تو اتاقت فقط بخون امسال شانس قبول شدنت ۱۰۰درصده

آخه واقعا فشار رومه وقتی تفریح ندارم مغزم خستهس نمیتونم تمرکز بگیرم همیشه همینظورم ولی کلا رو همه چی سختیگرن مخصوصاا بابام

چجورین خانوادت؟

یه نفر مهمون میاد فرد حتی نزدیک ، من باید از اتاق برم بیرون سلام کنم چایی بیارم کنارشون بشینم میوه برا غذا کمک کنم ...برا یه نفر حس می کنم یه لشکر برامون مهمون اومده 😔

یه نفر مهمون میاد فرد حتی نزدیک ، من باید از اتاق برم بیرون سلام کنم چایی بیارم کنارشون بشینم میوه ب ...

خب مامانت چی

مامانت انجام نمیده ؟

خب بگو درس دارم ولم کنید

واقعا هر خانواده ای عجایب خودشو داره خستم خسته

یه نفر مهمون میاد فرد حتی نزدیک ، من باید از اتاق برم بیرون سلام کنم چایی بیارم کنارشون بشینم میوه ب ...

ولش کن بخونم اهمیت ندهههه میدونم خیلی سخته برای کنم خیلی سختههه واقعا به سیم آخر زدم دیوونه شدم ایشالا امسال قبول بشیم بریم

امیدوارم هر رشته ای که دوست داری بیاری عزیزمم