سلام خانمها وقتتون بخیر من سینه هام یه مقدار کوچیکن و شوهرم همیشه با خنده بهم میگه منم بی توجه از کنارش رد میشم دیشب خواب بودم صدام میزنه میکه داخل فیلم زنه رو ببین چه سینه ای داره مجرد بودم نگاه میکردم من ناراحت شدم بهش گفتم این چه حرفیه بهش برخورد و میگه دنبال بهونه ای
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا خیلی ناراحت شدم این حرف رو زد بعد ازم رابطه خواست منم باهاش انجام ندادم
خوب کردی
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|
جات بودم جای این که خودمو ناراحت نشون بدم منم یکی رو نشون میدادم میگفتم ببین اینم ...... چه خوبه واسه تو هسته خرمائه
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
از خواب بیدارت کرده سینه های زن بازیگرو بهت نشون بده؟!نمی خوام توهین کنم ولی از نظر ذهنی و عقلی مطمئ ...
خیر
......مغزه
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴