سلام خانمها وقتتون بخیر من سینه هام یه مقدار کوچیکن و شوهرم همیشه با خنده بهم میگه منم بی توجه از کنارش رد میشم دیشب خواب بودم صدام میزنه میکه داخل فیلم زنه رو ببین چه سینه ای داره مجرد بودم نگاه میکردم من ناراحت شدم بهش گفتم این چه حرفیه بهش برخورد و میگه دنبال بهونه ای
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
مهم فرمشه برا من بزرگ نیس ولی فرمش خوبهشمام میتونی ژل اینا بزنی
ژل؟؟؟؟؟؟😑😑😑😑
پروتز منظورته دیگه 🫥🫥🫥🫥
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
بگو مگه مال تو که اندازه پفکه و سیاهه کسی چیزی بهت میگه
پفک حرمت داره 😫😫😫😫
همون هسته خرما بگو بهتره
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴