2777
2789
عنوان

بچم شوهرم نداد

894 بازدید | 39 پست

با شوهرم سر خواهرزادش،بحثم شد ما طبقه بالای مادرشوهرم هستیم من با بچم بیرون بودیم رسیدیم جلو در دیدم بچه خواهرش جلوی دره با پدرشوهرم دارن بازی میکنن پسر منم ی لحظه رفت بازی کرد اما چون عصری سرد شده بودگفتم ببرمش خونه نگو پدرشوهرمم رفته تو خونه منکه نفهمیدم فک کردم رفته تو مغازه اش ک همون پایین خونس شوهرم اومد بالا خونه داد بیداد چرا مراقب بچه نبودی گفتم منکه نفهمیدم ن تو مقصر بودی اگه چیزی میشد بهش گفتم مگه بچه مادرش نباید مراقبش باشه حمله کرد بهم موهامو کشید کلیپسمو شکوند فحشای رکیک داد منم جمع کردم اومدم خونه بابام بچمو نزاشت بیارمش چ کنم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بچه خواهرش چندسالشه

ولی من عمیقأ دلم تنگ شده واسه اون استوری هایی که از خوشی ها میذاشتیم الان استوری هارو باز میکنی همه دارن به هم تیکه میندازن بیایید استوری از خوشی هامون بزاریم و انگ خز بودن نزنیم

قهری ک ترک منزل بشه فوق ضرر همیشه بوده برای اون خانم ،پس برگردین فردا خونتون

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

میخام برم پزشکی قانونی دستامو چنگ انداخته

خب همون موقعه شما باید تماس ۱۱۰ میگرفتین صورتجلسه بشه ،حالا صبح باید برین کلانتری شکوائیه بزنین صورتجلسه بشه و نامه معرفی به پزشک قانونی بگیرین

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه