بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا روش خوبی نیست . وقتی اسم شوهرت تو شناسنامه نیست یعنی قانونا وظیفه نفقه و ... هم به عهدش نیست و صیغه از شوهر ارث نمیبره حتی مرد اجازه ازدواج دایمی داره بدون نیاز به اجازه زن.. هر کدوم از مشکلات بالا پیش بیاد این زن حمایت قانونی نداره بخاطر چندرغاز مستمری . ایا می ارزه واقعا؟؟
شادی و راحتی خودت رو به پول نفروش من اگه ماهی صد میلیون هم بهم بدن راضی نیستم اسم شوهرم از شناسنامم پاک بشه بعد با یه کاغذ صیغه شوهرم باشه همه جا آدم خراب میشه هر جا رفتی چون تو شناسنامت اسمش نیست باید دروغ بگی چون آدم خجالت میکشه بگه صیغه هستم اونوقت باید بگی طلاق گرفتم تازه این کار باعث میشه مرد راحت تر جلوش باز باشه واسه هر کاری نکن اشتباهه
دخترعموی من چندسال پیش همسرش و برادرشوهرش تو یه تصادف هردوشون فوت شدن و این با سه تا بچه موند.الان صیغه یکی شده و برا اینکه از بیمه دیه میگیره عقد نکرد
دخترعموی من چندسال پیش همسرش و برادرشوهرش تو یه تصادف هردوشون فوت شدن و این با سه تا بچه موند.الان ص ...
این قانون به نظرم اصلاح شده چون پارسال برای یه بنده خدا اقدام کردیم اونم شوهرش مرده بود و ازدواج کرده بود مستمریش قطع شده بود نامه نگاری کردیم درست شد
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله