2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مادر شوهر. خواهرم شصت سالشه میخاد طلاق بگیره بخاطر مستمری مادرش که مرده و صیغه بشه 😂😂😂بخاطر ماهی یه تومن تازه احتیاجم ندارن 

یا جدیدن شنیدم بخاطر خرید سربازی طلاق میگیرن صیغه میشن اینا مصلحتیه 

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
منجر ميشه ديگه توي اين جامعه داغون و فرهنگ هاي ضعيف و ايمان هاي سست 

بله  خانومه رفت با يكي ديگه 

سوهرش هم سكته كرد توي خواب مرد 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
مادر شوهر. خواهرم شصت سالشه میخاد طلاق بگیره بخاطر مستمری مادرش که مرده و صیغه بشه 😂😂😂بخاطر ماهی ...

واقعا زشته اخه بقیه ی بازماندها باید برن واسش امضا کنن اونم تو این سن

چراشنیدم ولی ندیده بودم برای مستمری اینکارو کنن

انقدر وضعيت بعضي از مردم داغونه كه به هر راه حلي چنگ ميزنن

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
انقدر وضعيت بعضي از مردم داغونه كه به هر راه حلي چنگ ميزنن

خب اگه عقددائم کنن بهترنیس؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
واقعا زشته اخه بقیه ی بازماندها باید برن واسش امضا کنن اونم تو این سن

دیگه بخاطر پوله خودش بنده خدا نمیخاد احتیاج نداره نداره شوهرش بنگاهیه دخترش مجبورش میکنه جالبه دختره هم چپش پُره ،ولی خب یه تومن و غنیمت میدونن دختره برای خودش میخاد گیر داده به پیرزن 

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...

اصلا روش خوبی نیست . وقتی اسم شوهرت تو شناسنامه نیست یعنی قانونا وظیفه نفقه و ... هم به عهدش نیست و صیغه از شوهر ارث نمیبره حتی مرد اجازه ازدواج دایمی داره بدون نیاز به اجازه زن.. هر کدوم از مشکلات بالا پیش بیاد این زن حمایت قانونی نداره بخاطر چندرغاز مستمری . ایا می ارزه واقعا؟؟

شادی و راحتی خودت رو به پول نفروش من اگه ماهی صد میلیون هم بهم بدن راضی نیستم اسم شوهرم از شناسنامم پاک بشه بعد با یه کاغذ صیغه شوهرم باشه همه جا آدم خراب میشه هر جا رفتی چون تو شناسنامت اسمش نیست باید دروغ بگی چون آدم خجالت میکشه بگه صیغه هستم اونوقت باید بگی طلاق گرفتم تازه این کار باعث میشه مرد راحت تر جلوش باز باشه واسه هر کاری نکن اشتباهه

دخترعموی من چندسال پیش همسرش و برادرشوهرش تو یه تصادف هردوشون فوت شدن و این با سه تا بچه موند.الان صیغه یکی شده و برا اینکه از بیمه دیه میگیره عقد نکرد

Dunya Anneme deyme noulur
دخترعموی من چندسال پیش همسرش و برادرشوهرش تو یه تصادف هردوشون فوت شدن و این با سه تا بچه موند.الان ص ...

این قانون به نظرم اصلاح شده چون پارسال برای یه بنده خدا اقدام کردیم اونم شوهرش مرده بود و ازدواج کرده بود مستمریش قطع شده بود نامه نگاری کردیم درست شد

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز