2777
2789
عنوان

خواب بچه

112 بازدید | 27 پست

از چ سنی بچه شب از ساعت ۱۰ تا صبح راحت میخوابه؟

پسر من اگه ۱۰شب بخوابه دوسه ساعت بعد بیدار میشه...

سه سال و ۹ماهشه

ی کم پیش بیدار شده زابرامون کرده انواع بهانه رو ردیف میکنه ک نخوابه..

اخرین تیرش هم این بود ک سر صحبتو راجع ب دایناسورا باز کنه، میگه مامانی میدونسی قبلنا خیلی قبلا قبلنا دایناسورا روی کره زمین زندگی میکردن، منم گفتم واقعا نیاز داشتم الان اینو از یکی بشنوم مرسی!

خدا یا صبر بده یا ورم داره

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)

وااای خدا، قربونش برم من شیرین زبون 😍🧿

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم ۶ماهشه هرشب همین برنامه رو داریم رسما نابودم از بدن درد و بیخوابی و ... الان خوابیده، هر دوساعت بیدار میشه🫠🫠

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من دخترم ۶ماهشه هرشب همین برنامه رو داریم رسما نابودم از بدن درد و بیخوابی و ... الان خوابیده، هر دو ...

تو ک اول راهی

اما تو کوه درد باش ...طاقت بیار و مرد باش

من دخترم ۶ماهشه هرشب همین برنامه رو داریم رسما نابودم از بدن درد و بیخوابی و ... الان خوابیده، هر دو ...

خب شیر شبش قطع کن ک بخوابه

مال من 9 ماهشه تازگی دیر میخوابه ولی بخوابه دیگه رفتهههه الان بیداره🤐

بچه دوستم هشت شب میخوابید تا فردا هشت صب بدون شام بدون رفتن به دسشوویی...

و بچه من اگر زودتر از دوازده میخوابید وضعیت شمارو داشتیم

حالا چجوری شد که درست شد ؟

رفت مهد

هفتذصب بیدار میکنم ( با بدبختی و رد کردن دوتاذسکته میفرستمش مهد)

یازده و نیم میاد تا شب نمیذارم بخوابه

ساعت نه شام خورده شیرشو خورده دیگه خاموشی میزنم سوار تاب میکنم سه چارتا قصه میگم تا بخوابه و بعدش تا صب دو سه بار پا میشه اب و دسشویی میخاد

پسرمم کهذالان دارم شیر میدمش

خواب بر دیده ی ما هست حرام

والا بچه 6 ماهه شیر شبش قطع میکنیم دیگه هروقت بخوابه تا صبح میخوابه ...

من از ۸ماهگی شیر شبش قطع کردم ولی خوابش اصن رو نظم نمیفته صبح زود بیدار میکنه ک خواب نمیروزش بیفته ۱۲اینا، ک شب ب موقع بخوابه، ک بساط امشب پیش میا

صبح زود صدا نکنم تا ظهر میخوابه ساعت ۷غروب خوابش میگیره میخوابه یکی دو ساعت بعد پا میشه تا ۴صبح بیداره

چ کنم من

من از ۸ماهگی شیر شبش قطع کردم ولی خوابش اصن رو نظم نمیفته صبح زود بیدار میکنه ک خواب نمیروزش بیفته ۱ ...

پدیابست یه شربت خواب داره مخصوص.تنظیم خواب هست اونو براش بگیر برای بالای دوساله

شربت ملاتونین تا دوهفته هرشب فقط دوتا قطره بده عالیه خوابش تنظیم میشع و تا صب با آرامش میخوابه

خودم بگیرم یعنی؟ضرر نداره؟

بچه دوستم هشت شب میخوابید تا فردا هشت صب بدون شام بدون رفتن به دسشوویی...و بچه من اگر زودتر از دوازد ...

از هفت صبح ک بیدار میشه تا ۹شب چجو بیدار میمونه

پسر من اصن بیدار نمیمونه تا شب

وسط روز حتما میخوابه