2777
2789
عنوان

خواب بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 27 پست
پدیابست یه شربت خواب داره مخصوص.تنظیم خواب هست اونو براش بگیر برای بالای دوساله

اره یکی اشاره کرد ب این مورد

از دکتر باید بپرسم

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
از هفت صبح ک بیدار میشه تا ۹شب چجو بیدار میمونهپسر من اصن بیدار نمیمونه تا شبوسط روز حتما میخوابه

دختر منم سه سالگی همینجوری همیشه هم غصرا میخوابید

الا چهارسال و نیمه گاهی روزا خودش دووم میاره

منتها گاهی روزا خیلی خسته بشه و ببینم ساعت پنج و شیش داره چشاش میره فوری میبرم بیرون دم در یا مثلا نصف استکان نسکافه میدم چایی میدم مشغولش میکنم بازیش میدم میبرم پشت بوم تا برسه به هشت و نه شب

خیلی تلاش میکنم ساعتای دو سه بخوابه حتی خودم بیهوش میشم ولی ایشون نمیخوابه فقط غروب دلش خواب میخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم سه سالگی همینجوری همیشه هم غصرا میخوابیدالا چهارسال و نیمه گاهی روزا خودش دووم میارهمنتها گ ...

وای خیلی شبیه منه شرایطت، مادرهمسرم میگه من اولین باره میبینم بچه اینجور باشه بچه های من سر وقت خودشون میخوابیدن...

همش میگم خدایا کی رو نظم میفته زندگیم، کجتی کارم میلنگه

خدا بهمون صبر بده

من بیبی سد میدادم انصافاهیچ تاثیری نداشت هیچی دکتر داروخونه کفت دوزشو بیشتر کن دیکه دلم نیومد داروا ...

همون دیگه ادم دلشم نمیاد

فک کنم محکوم ب تحملیم تا پیرمون درآد

وای خیلی شبیه منه شرایطت، مادرهمسرم میگه من اولین باره میبینم بچه اینجور باشه بچه های من سر وقت خودش ...

معضل خواب خیلی بین نوزادا و بچه های این نسل همه گیر و رایجه

از هر ده تا هفت تا انگاری مسیله خواب دارن

پسرمم تا نه ماه شبا نمیخوابید

تا چهارماهگی میگفتن طبیعیه بد اونم تا نه ماه من داغون شدم

فقط زیر سینه روی پا یا تو تا در حال تاب خوردن همراه نق نق چرت میزد

صبا میخوابید دقیقا ساعت هشت صب سنگین خواب میفتاد و دخترم بیدار میشد

و نمیذاشت بخوابم

گاهی در شبانه روز کلا دوساعت تایم خواب داشتم و با قهوه زنده بودم ....سخت بود

گذشت

الان گاهی عصرا خوابش میاد دخترم ،مادرم همسرم میکن بی رحم بذار یه چرت بزنه ولی من یاد بد خوابی هاذو بیدار بودناشون تا نصفه شب میفتم تنم میلرزه و حاضر نیستم تایم خوابشون داغون شه

معضل خواب خیلی بین نوزادا و بچه های این نسل همه گیر و رایجه از هر ده تا هفت تا انگاری مسیله خواب دار ...

اخی

چقد با دوتا بچه سخته من یکی دارم سر کار هم نمیرم روزا میتونم بخوابم باز هم کمبود خواب شب خیلی اذیتم میکنه

دیگه ببین دوتا بودن چی میکردم ایشالا باد از زبونم ببره هیشوخ تجربه نکنم خیلی کم طاقتم ب بی خوابی، خدا ب شما هم توان مضاعف بده عزیزم

تو ک اول راهیاما تو کوه درد باش ...طاقت بیار و مرد باش

عزیزم 😁🥺💔 کفش آهنی پوشیدم 🙃

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خب شیر شبش قطع کن ک بخوابه مال من 9 ماهشه تازگی دیر میخوابه ولی بخوابه دیگه رفتهههه الان بیداره🤐

دارم تلاش میکنم فعلا موفق نشدم 🫠🫠 یه شب هایی خسته باشه یکبار بیدار میشه ولی خب بیشتر وقتا هر دوساعت نق میزنه و شیر میخواد

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خودم بگیرم یعنی؟ضرر نداره؟

بازم از دکتر بپرس ولی ما دکتر بهمون داد هیچ ضرری هم نداره کلی تحقیق کردم یعنی باورت نمیشه تا بهش بدی ده دقیقه بعد بیهوشه و تا صب با آرامش میخوابه کلا قطره تنظیم خواب هس

خدا قوت عزیزم

فدااات😍 همچنین