2777
2789
عنوان

بدکاری کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 54 پست
خوب دفعه های بعدی کوتاه نیا نکه دعوا کنیو با پنبه سر ببر تو زندگیت با زبون خوش

اون هیچ جوره کوتاه نمیاد منم چندوقتیه گفتم اخلاقای بد شوهرمو به همه میگم که بششناسنش از من ناراحت نشن چون این تنها مشکلش نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون هیچ جوره کوتاه نمیاد منم چندوقتیه گفتم اخلاقای بد شوهرمو به همه میگم که بششناسنش از من ناراحت نش ...

خوب آفرین آبرو شوهرتو داری همجا میبری بابا نکن تو کاری نکنی بهتره خواهر

هرروز ورزش کنید به اندازه کافی آب بنوشید و از شارلوت شاپ خرید نکنید چون ی آنلاین شاپ دزده🥰

وضعش خوبه از منم با اینکه مستقل نیس خیلی پولدارتره میگه برای دوساعت نرم پول بدم شوهرش تمام پولاشو می ...

نمیدونم عزیزم خوب شرایط فرق میکنه مامان من مثلا به خاله م همیشه میداد لباساشو چون دستشون تنگ بود نمیخواست تو مراسما و اینا پیش جاریاش کم بیاره ولی اگه وضع مالیش خوبه و میتونه اون لباسو خودش تهیه کنه مساله ش جداس

خوب آفرین آبرو شوهرتو داری همجا میبری بابا نکن تو کاری نکنی بهتره خواهر

قبلا همیشه میگفتم من دوس ندارم تو جمع باشم با اینکه شوهرم نمیذاشت میگفتم خودم بچمو جایی نمیارم با اینکه شوهرم نمیذاشت و هزار چیزه دیگه الان فقط واقعیتو میگم بده؟😢

نمیدونم عزیزم خوب شرایط فرق میکنه مامان من مثلا به خاله م همیشه میداد لباساشو چون دستشون تنگ بود نم ...

آره خیلی خوبه فقط همش میخواد پس انداز کنه بفکر پیشرفته خونه و ماشین میخره که من حتی پول لباسماز شوهرم میگیرم اون خودش داره

قبلا همیشه میگفتم من دوس ندارم تو جمع باشم با اینکه شوهرم نمیذاشت میگفتم خودم بچمو جایی نمیارم با ای ...

چرا این کارو میکنه؟خیلی برام عجیبه

حساسه روتون؟ یا حس میکنه اطرافیان بی کلاسن؟ قضیش چیه اصلا

هرروز ورزش کنید به اندازه کافی آب بنوشید و از شارلوت شاپ خرید نکنید چون ی آنلاین شاپ دزده🥰

نمیدونم اختلاف طبقاتی و فرهنگی داریم

یعنی خانواده شوهرت خیلی پولدار تر از خانواده خودت هستن؟ برای همین اینطوری میکنه ؟

نظرت راجب اینکه کمک حرفه ای بگیرید چیه مثلا مشاوری چیزی