2777
2789
عنوان

بدکاری کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگی میدونم ولی شوهرمم عصبیه باز دعواهاش واسه منه🥺

هیچوقت بد خواهرتو خانوادتو جلوش نگو

این کارو قبلا کردی؟ بنظر میاد پرروش کردی اشتباهی ک خواهرم کرده شوهر رو نباید پررو و لوس کرد

اصلا یچیزی بگم زن باید خودش بره سر کار که منت مرد سرش نباشه از مردا بدم میاد خاک تو سرشون

هرروز ورزش کنید به اندازه کافی آب بنوشید و از شارلوت شاپ خرید نکنید چون ی آنلاین شاپ دزده🥰

والا اره کار خوبی نکردی مخصوصا اگه وضع مالی درستی نداره ،خواهرهمدمه ادمه کاش خواسته شو رد نمیکردی

وضعش خوبه از منم با اینکه مستقل نیس خیلی پولدارتره میگه برای دوساعت نرم پول بدم شوهرش تمام پولاشو میده دست خواهرم

من برای خواهرم جونمم میدم لباس که چیزی نیست خیلی از لباسامو حتی بهش بخشیدم یه دونه خواهر از دار دنیا دارم که بهترین و صادق ترین رفیقمه .. البته نیازی نمیبینم جلوی شوهرم اینکارو بکنم مگه شوهرم به داداشش پول قرضیه میدن با من صلاح میکنه دیگه آدم رو لباسش اختیار نداشته باشه که پس چه زندگیه

آره مقصر خودمم دفه اول باید کوتاه نمیومدم تو اینجور چیزا

خوب دفعه های بعدی کوتاه نیا نکه دعوا کنیو با پنبه سر ببر تو زندگیت با زبون خوش

هرروز ورزش کنید به اندازه کافی آب بنوشید و از شارلوت شاپ خرید نکنید چون ی آنلاین شاپ دزده🥰

من برای خواهرم جونمم میدم لباس که چیزی نیست خیلی از لباسامو حتی بهش بخشیدم یه دونه خواهر از دار دنیا ...

من اصلا اختیار ندارم تو زندگیم حتی اختیار بچمم ندارم جایی میخوام ببرمشون از باباشون میپرسم

من اصلا اختیار ندارم تو زندگیم حتی اختیار بچمم ندارم جایی میخوام ببرمشون از باباشون میپرسم

خودت شوهرو لوس کردی دیگه چی بگم سیاست نداشتی😂