2777
2789
عنوان

پارتنر شکاک

133 بازدید | 23 پست

قرار ازدواج داریم ولی تازگیا به شدت گیر میده دم و دیقه تماس تصویری میخواد خیلی زنگ میزنه و کنترل میکنه قبلا اصلا اینطور نبود تازگیا من باید همش خونه باشم و فقط با خودش بیرون برم ی باشگاه و کوفتم میکنه چرا اینجوری شد بخدا من تاحالا کار اشتباهی نکردم

لطفا افراد زیر ۲۰ سال وارد تایپیک من نشن با احترام❤️

ولش کن

بیماره

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا آخر عمر میتونی باهاش زندگی کنی؟

یا حلش کن یا زودتر خودتو خلاص کن ازش

painting is real love سابق. چند ساله این سایت رو دارم ولی کاربری قبلیم از دست رفت.عاشق هنر و سیاه قلمم، رشتم ادبیات فارسیه اگه دانش آموزی و سوالی در این مورد داری میتونم بهت پاسخ بدم در حد توانم🦋💕 خداروشکر برای رشته ای که انتخاب کردم💙 اهل مطالعم اگه کتاب خوبی خوندین خوشحال میشم بهم معرفی کنید در هر زمینه ای💋 زندگی سرشار نقاط مثبته، پس سعی کنیم ببینیمشون، و چیزهایی هست که از عهده عوض کردن شون برنمیاییم، بهتره از جنگیدن برای تغییرشون دست برداریم🎀 هیچ چیز کامل نیست و نخواهد بود هر چه زودتر به این باور برسیم به نفع ماست

تموم کن خودت. عذاب نده

تازه با هزار بدبختی خانوادم و راضی کردم چرا هرکی و دوست دارم ی چیزی ازش در میاد خیلی خوب بود

شوهرم اوایل اینطوری بود البته نکه هی زنگ تماس بزنه چکم کنه ببینم کجام

ولی جایی نمیزاشت برم منم سخت بود برام نکه خودم تنها میرفتم جایی ابدا😐من ادم ترسوییم

ولی بهم برمیخورد که اون نزاره همش دعوا بود از یجایی اومدم باهاش راه اومدم حساسش نکردم

بعد۲سال الان بزور میگه خودت برو بازار خودت برو باشگاه من نمیتونم برم🤦🏿♀️🤦🏿♀️😐😐

ولی ادما باهم فرق دارن خودتو بدبخت نکنیا فکر کنی بعدا درست میشه شاید بدترم شد

من هیچوووقت فکر نمیکردم شوهرم بزاره جایی برم بارها خواستم جدا بشم ازش

💍♥️

یا چیزی ازت دیده یا چیزی از دور بریات دیده

دوستی ندارم واسه بیرون رفتن خودمم میدونه همه چیمو کاری نکردم

شوهرم اوایل اینطوری بود البته نکه هی زنگ تماس بزنه چکم کنه ببینم کجامولی جایی نمیزاشت برم منم سخت بو ...

من خودم عادت دارم خانوادمم محدودم میکردن من میگم چرا یهو اینجوری شد مگه میشه یهو اخلاق عوض بشه