2777
2789

من تو اینستا دیدم تبلیغش زیاد می کنند جنوبی ها

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممن از چند نفر شنیدم

زن برادرم چندین ساله ازدواج کردند بچه دار نشدند من بهش گفتم چند روز پیش گفت این ماه پریود نشدم تست زد باردار بود خداروشکر دیگه نرسید به امتحان گرده

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

چی شد یهویی؟

دارو مصرف میکرد زیر نظر دکتر بود خداروشکر این ماه تستش مثبت شده من گرده نخل تو اکسپلورم اومد براش فرستادم که بهم گفت داستان اینطوری شده

دارو مصرف میکرد زیر نظر دکتر بود خداروشکر این ماه تستش مثبت شده من گرده نخل تو اکسپلورم اومد براش فر ...

خخداروشکر... من نمیدونم چرا تو ای وضعیت خدا ای ارزو رو از دلم برنمیداره

خخداروشکر... من نمیدونم چرا تو ای وضعیت خدا ای ارزو رو از دلم برنمیداره

الهی به حق خدایی خدا خودش دامنت را سبز کنه ناامید نشو عزیزم زن برادر من بارها ای وی اف کرد نتیجه نداد یکبار نتیجه گرفت بعد چند وقت پوچ بود خیلی خرج کردند