2777
2789
عنوان

حمله پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین امشب برو پیش پزشک عمومی ولی اگه استرس داری و مشکل از قلبت نیست پیش یه روانپزشک خوب برو

من دیروز با همین حالت رفتم پبش عمومی و باز نوار داد گف قلبت اصن مشکلی نذاره

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

بشدت ادم استرسی بودم از بچگی..

هم توی مشکلات قلبی میتونه درد دست چپ و قفسه سینه باشه هم تو استرس و پنیک شدن

اگه دکتر رفتی و میدونی مربوط به قلب نیست و مربوط به استرس ، ک باید کنترلش کنی چندتا نفس عمیق بکش ، اگه ازاین آبنبات های ترش مزه دارین یدونه بخور ( خوردش نکنی میک بزن) باعث میشه بزاق ک بیشتر ترشح میشه استرست کمتر میشه و یه روتین خوب داشته باش تا کلا استرست ازبین بره

هرلحظه كه تسليمم در كارگه هستي ، آرامتر از آهو بي باك تر از شيرم ، هرگاه كه ميكوشم در كاركنم تدبير ، رنج از پي رنج آيد زنجير پي زنجير …💓
هم توی مشکلات قلبی میتونه درد دست چپ و قفسه سینه باشه هم تو استرس و پنیک شدن اگه دکتر رفتی و میدونی ...

چه روتینی

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

به پشت لطفا رو زمین دراز بکش

به سقف نگاه کن دستات بذار رو زمین خودت شل کن

۷ ثانیه نفس عمیق دم ۴ ثانیه بازدم

اینکار پنج شیش بار تکرار کن الهی هفت بار

شقیقه هات ماساژ بده

اگر گریه ات اومد شروع به گریه کردن کن

آب بخور و همزمان قدم بزن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

پنیک نیسچون پنیک وحشت میکنی و حس مرگ بهت دست میده تو چند ثانیه و بعد دوباره فروکش میشه

اللن میترسم سکته کنم😐

پنیک نیس موقع پنیک اصلا نمیتونی ب چیزی فک کنی دیگه چ برسه با گوشی کار کنی

پ چیه؟😞😞مشکل قلبیم ندارم

چه روتینی

اول از همه خوابتو تنظیم کن ، کم خوابی و بدخوابی خودش باعث استرس و اضطراب میشه ، حتمااا ورزش رو داشته باش یا پیاده روی روزانه ، غذاهایی ک منیزیم و ویتامین بی بیشتری دارن میتونه کمک کننده باشه مثل اسفناج و سبزیجات و حبوبات و امگا ۳، و کمتر مواد کافئین دار استفاده کنی ، فعالیت اجتماعیتو بیشتر کن ، مدیتیشن حداقل ۵ دقیقه درروز هم موثره ، اینا یسری موارد کلی بود ، ولی علت استرست رو اگه پیدا کنی راحتتر میتونی کنار این موارد ازبین ببریش

هرلحظه كه تسليمم در كارگه هستي ، آرامتر از آهو بي باك تر از شيرم ، هرگاه كه ميكوشم در كاركنم تدبير ، رنج از پي رنج آيد زنجير پي زنجير …💓
اول از همه خوابتو تنظیم کن ، کم خوابی و بدخوابی خودش باعث استرس و اضطراب میشه ، حتمااا ورزش رو داشته ...

شات گرفتم میگم هی میترسم نکنه سکتع کنم

شات گرفتم میگم هی میترسم نکنه سکتع کنم

نترس اینو همیشه به خودت بگو که یه حمله پنیک و اتفاق بدی نمیفته فقط باید مدت حمله ش بگذره

دوست صمیمی داری؟ این موقع ها میتونی باهاش صحبت کنی زودتر حالت خوب میشه یا حتی خانواده ت ، من خیلی راجعبت نمیدونم که بتونم بیشتر کمکت کنم

نترس اینو همیشه به خودت بگو که یه حمله پنیک و اتفاق بدی نمیفته فقط باید مدت حمله ش بگذره دوست صمیمی ...

من دوماهه ایطوذم🚶🚶