سمت سینه چپم و دس چپم درد میکنه مشکل قلبی ندارم چیکار کنم
خدایاشکرت برای لحظههایی که امیدواری همهی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانوادهام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین امشب برو پیش پزشک عمومی ولی اگه استرس داری و مشکل از قلبت نیست پیش یه روانپزشک خوب برو
من دیروز با همین حالت رفتم پبش عمومی و باز نوار داد گف قلبت اصن مشکلی نذاره
خدایاشکرت برای لحظههایی که امیدواری همهی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانوادهام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.
هم توی مشکلات قلبی میتونه درد دست چپ و قفسه سینه باشه هم تو استرس و پنیک شدن
اگه دکتر رفتی و میدونی مربوط به قلب نیست و مربوط به استرس ، ک باید کنترلش کنی چندتا نفس عمیق بکش ، اگه ازاین آبنبات های ترش مزه دارین یدونه بخور ( خوردش نکنی میک بزن) باعث میشه بزاق ک بیشتر ترشح میشه استرست کمتر میشه و یه روتین خوب داشته باش تا کلا استرست ازبین بره
هرلحظه كه تسليمم در كارگه هستي ، آرامتر از آهو بي باك تر از شيرم ، هرگاه كه ميكوشم در كاركنم تدبير ، رنج از پي رنج آيد زنجير پي زنجير …💓
هم توی مشکلات قلبی میتونه درد دست چپ و قفسه سینه باشه هم تو استرس و پنیک شدن اگه دکتر رفتی و میدونی ...
چه روتینی
بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂 اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱
پنیک نیسچون پنیک وحشت میکنی و حس مرگ بهت دست میده تو چند ثانیه و بعد دوباره فروکش میشه
اللن میترسم سکته کنم😐
پنیک نیس موقع پنیک اصلا نمیتونی ب چیزی فک کنی دیگه چ برسه با گوشی کار کنی
پ چیه؟😞😞مشکل قلبیم ندارم
اول از همه خوابتو تنظیم کن ، کم خوابی و بدخوابی خودش باعث استرس و اضطراب میشه ، حتمااا ورزش رو داشته باش یا پیاده روی روزانه ، غذاهایی ک منیزیم و ویتامین بی بیشتری دارن میتونه کمک کننده باشه مثل اسفناج و سبزیجات و حبوبات و امگا ۳، و کمتر مواد کافئین دار استفاده کنی ، فعالیت اجتماعیتو بیشتر کن ، مدیتیشن حداقل ۵ دقیقه درروز هم موثره ، اینا یسری موارد کلی بود ، ولی علت استرست رو اگه پیدا کنی راحتتر میتونی کنار این موارد ازبین ببریش
هرلحظه كه تسليمم در كارگه هستي ، آرامتر از آهو بي باك تر از شيرم ، هرگاه كه ميكوشم در كاركنم تدبير ، رنج از پي رنج آيد زنجير پي زنجير …💓
اول از همه خوابتو تنظیم کن ، کم خوابی و بدخوابی خودش باعث استرس و اضطراب میشه ، حتمااا ورزش رو داشته ...
شات گرفتم میگم هی میترسم نکنه سکتع کنم
نترس اینو همیشه به خودت بگو که یه حمله پنیک و اتفاق بدی نمیفته فقط باید مدت حمله ش بگذره دوست صمیمی ...
من دوماهه ایطوذم🚶🚶