یوخومدی مدیر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 24 عنوان تغییر اسم | مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 49 پست دوستان کسی تجربه تغییر اسم داشته؟راضی بودید؟اسمم فاطمه است و اصلا دوستش ندارهلطفاً نیاید بگید که فاطمه که قشنگهدلم یه اسم کوتاه میخواد که به سنم هم بخوره 19 سالمهخودم دوست دارم بزارم رهاشما هم اگر پیشنهاد کوتاه و خوش آوا داشتید خوشحال میشم بشنوم 1404/12/03 | 23:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roo7i عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 345 حالا اگه اینی باشه که شما میگین هم معنی خوبی نداره. بی قید و بند اخه واقعا بعضیا اگه تو کار بقیه دخالت نکنن روزشون شب نمیشهرها خیلیم اسم قشنگیه اسی بذار تا ایشون بسوزه
مهتابممممممم عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 1669 مرسی از نظرت عزیزم❤️ خواهش میکنم عزیزم کلا از خانواده شروع کن و فامیل و دوست و اینا خیلی جدی به همشون بگو رها صدات کنن حالا اگه ثبت احوال عوض کردن که به احتمال زیاد میکنن چه بهتر ، اگه تغییر ندادن هم بهرحال همه رها صدات میکننموفق باشیبرات دعا میکنم
رضاثمینا عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 4907 اتفاقا معنی قشنگی دارهیعنی آزاد خیلی هم زیباتر از معنی فاطمه است هنوز بچه ای عزیزم ان شالله بزرگ میشی و میرسی به اینکه بهترین اسم دنیا را. داری پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.
رضاثمینا عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 4907 واقعا بعضیا اگه تو کار بقیه دخالت نکنن روزشون شب نمیشهرها خیلیم اسم قشنگیه اسی بذار تا ایشون بسوزه عزیزم فعلا که از لحن شما بوی سوزش میاد.😄حرف حق هیچ وقت سوختن نداره پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.