2777
2789
عنوان

تغییر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 49 پست
رها یعنی:آزاد، یله، بی قید و بند، مقابل گرفتار. (صفت) نجات یافته، خلاص شده (از قید و بند

حالا اگه اینی باشه که شما میگین هم معنی خوبی نداره. بی قید و بند اخه

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

اسمش مذهبیه خوشش نمیاد منم از اون اول خوشم نیومد باباش در یک حرکت قفل گیر کننده اسمشو تو لحظه آخر ای ...

پس در این مورد نظر خود بچه رو بپرسید مهم اونه...اسم لباس نیست که بازم بتونه عوض کنه بعدا

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همین وسواس شما رو دارم که نکنه این اسم خوب نباشه و ...

ولی بنظرم در نهایت اول نظر خودش و بعدم شما مهمه

بقیه خانواده راضی نباشند هم مهم نیست

راستی بنظر شما رها قشنگ نیست؟

منم همین وسواس شما رو دارم که نکنه این اسم خوب نباشه و ...ولی بنظرم در نهایت اول نظر خودش و بعدم شما ...

رها بینظیره هرچی دلت گفت انجام بده و سرسوزن نظر بقیه برات مهم نباشه به این میگن عزت نفس..از همین الان تقویتش کن تو خودت

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
حالا اگه اینی باشه که شما میگین هم معنی خوبی نداره. بی قید و بند اخه

دقیقا همینه که من میگم،در کل حتی اگه معنیه خوبی نداشته باشه هم هر کسی یه دیدگاه و نگاهی داره،مثلا اسم عباس یعنی عبوس ولی خیلیا میذارن،و توجیهات خودشونو دارن،البته که این بی قید و بند هم به معنی بی بند و بار و لاابالی نیست به معنی آزاد و رها و در بند و اسارت نبودنه

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجانم دلم به بودنت گرمه💚