2777
2789
عنوان

افسرده ام

2090 بازدید | 32 پست

خیلی افسرده شدم همش گریه میکنم 

تو جمع میخندم اما دلم اشوبه

خسته شدم از زندگی از بی توجهی شوهرم 

شوهرم به من خیلی بی توجهه 

با همه درد و دل میکنه با مادرش زن عمو هاش منم مثل غریبه ها اخر سر میفهمم چی شده 

از بی توجهی هاش حالم به هم میخوره 

از اینکه همه چی رو اخر از همه میفهمم هم حالم به هم میخوره

۱ماهیی نمیشه عروسی کردیم ولی چون مامانش اینا شهر دیگه ان فقط میره شهر خودشون و محل نمیزاره بهم 

خیلی افسرده شدم

راهکار بگین

چیکار کنم همسرم جذبم بشه 

فقط گریه میکنم خیلی تنهام 😢😭

يه صلوات بفرستين برا شفاي همه ي بيمار ها 😞🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند ماهه که بیکاره وقتی تو خونست میگم پاشو فلان کارو بکنیم یا بریم جایی میگه حوصله ندارم اما از وقتی رفته شهر خودشون همش خونه ی اینو و اونه و وقتی زنگ میزنم میگه کار دارم بعدا حرف میزنیم و بعدا هم به دعوا کشیده میشه 

اولش اینطورین .ببین سعی کن جذبت بشه منظورم با رفتارته همسر منم اوایل ازدواج زیاد منو نمیفهمید منم خیلی گریه میکردم بعد کم کم بهتر شد الان که دیگه خیلی خوب شده

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏

با خود همسرت صحبت کردی بش گفتی که نمیتونی تحمل کنی این شرایطو

حال خراب است ماه رمضان است من به غذا لب نزنم چون که حرام است وای چه ماهی یا رب چه هوایی هیییس!ساسی مانکن روزه گرفته اعصابش خورده😉

یه ماهه عروسی کردیم؟!

شوهر منم گاهی اوقات اینجوری میشه  ولی قبلا کلا اینجوری بود اصلا آدم حسابمم نمیکرد به یه حرفمم گوش نمیداد ولی الان بهتر شده باید سرگرمش کنی تو خونه با چیزایی که دوست داره

محلش نزار زنگ اینام نزن مثه خودش باش 

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  

والا باز تو نامزدی بیشتر همدیگر رو میدیدیم 

الان که عروسی کردیم اون خونه باباشه منم خونه بابام

الکی تو شهرشون میگه کار اداری دارم الان یه هفته است که ندیدمش 

امشب هم یکم گلایه کردم که باز نامزدی بیشتر میدیدمت دعوا کردیم و اعصابم خیلی داغونه 

واقعا نمیکشم دیگه افسرده شدم

والا باز تو نامزدی بیشتر همدیگر رو میدیدیم  الان که عروسی کردیم اون خونه باباشه منم خونه بابام ...

چرا از هم جدایین؟

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏
با خود همسرت صحبت کردی بش گفتی که نمیتونی تحمل کنی این شرایطو

اره بابا وقتی بهش میگم کار میکشه به دعوا

😔

حوصله همه رو‌داره الا من