2777
2789
عنوان

افسرده ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2092 بازدید | 32 پست

شوهرت ادم وابسته ايه !و اين تغيير محيط زندگي و جدايي از والدين و فضاهايي كه بهش عادت دلشته باعث اين اتفاق شده كه پيش شما اروم و قرار و اعصاب و حرصله نداره 

اگه نيتوتين برين مشاوره اگر هم نه تحمل كن ويديوهاي دكترهلاكويي يا روانشناسارو دانلود كن ببين به خودت كمك كن

تو كه حالت خوب باشه اونم كم كم حذبت ميشه ناراحت نباش فقط اوضاع رو بدتر نكن سعي كن با روحيه باشي

مرد از زن شاد و شنگول خوشش مياد

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا از هم جدایین؟

خانواده اون یه شهر دیگه ان منم شهر بابام اینام که اون رفته شهرشون و منم چون دانشگاه دارم نرفتم و اومدم خونه بابام به خاطر همین جداییم

يه صلوات بفرستين برا شفاي همه ي بيمار ها 😞🙏🏻
محلش نزار زنگ اینام نزن مثه خودش باش 

اصلا راه کار خوبی نیست بنظرم , اگ اینجوریه ک جداشه بهتره 

بنظرم زن و شوهر خیلی متفاوتن ,از دوتا خونواده کاملا جدا و بی شباهت یه زندگی رو شروع میکنن 

باید صبر کرد ,زیاد گیر نده خودتو پیشش عزیز کن ,عشوه بیا ,ناز کن ,زرنگ باش , بخواد جایی بره با عشوه و دلبری بش بگو ک منم بات میام دلم میگیره ازت دور باشم 

کارایی ک دوست داره رو انجام بده , کارایی ک اذیتش میکنه رو کنار بزار 

حسابی بش برس هم روحی هم جسمی هم جنسی 

بعدا کم کم همه چی بهتر میشه 

خانواده ش چطور ادمایی هستن؟ شوهرت چند سالشه؟ چند تا خواهر و براردرن؟ اینا رو بزار کنار هم؟ رفتار پدر ...

خانوادش خوبن شوهرم ۲۵ سالشه دوتا خواهر کوچیکتر داره 

رفتار پدرش با مادرش زیاد خوب نیست

اصلا راه کار خوبی نیست بنظرم , اگ اینجوریه ک جداشه بهتره  بنظرم زن و شوهر خیلی متفاوتن ,از دوت ...

من خیلی میرسم بهش بخدا 

اصلا راه کار خوبی نیست بنظرم , اگ اینجوریه ک جداشه بهتره  بنظرم زن و شوهر خیلی متفاوتن ,از دوت ...

والا من اینو امتحان کردم جواب داد هر کاری غیر این گردم جواب نداد که هییییچ بدترم شد تا دست کشیدم از توجه های بیجام انگار شوهرم ترسید 

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  
خانواده اون یه شهر دیگه ان منم شهر بابام اینام که اون رفته شهرشون و منم چون دانشگاه دارم نرفتم و اوم ...

اگه پیش هم بودین خیلی بهتر میتونستی بهش تسلط داشته داشته باشی و جذبش کنی هرچی از هم دور باشین بدتر میشه تجربه کردم که بهت میگم.

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏
خانوادش خوبن شوهرم ۲۵ سالشه دوتا خواهر کوچیکتر داره  رفتار پدرش با مادرش زیاد خوب نیست

خب ببین دو تا مورده

اول اینکه بچه ها اولین الگو برداریشون از والدینه.یعنی اینکه شوهرت توی ناخوداگاهش میخاد باباش باشه

دوم تک پسر بودنه که موجبات ضعف و بقول معروف بچه ننه شدن رو دد شوهرت ایجاد کرده

تا زمانیکه بهش میگفتم هر جا میری منم ببر تنها میرف الان نه میگم من نمیام کار دارم میگه باید بیای😐

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  
والا من اینو امتحان کردم جواب داد هر کاری غیر این گردم جواب نداد که هییییچ بدترم شد تا دست کشیدم از ...

مگه رفتار شوهرتون چجوری بود؟

مگه رفتار شوهرتون چجوری بود؟

بی توجه بود منم خیلی حساس بودم میرفتم سمتش انگار سختش بود محلم بزاره منم یروز دلو زدم به دریا صب که از خاب پاشدم دیگه بهش زنگ نزدم زنگ میزد میگفتم کار دارم فعلا قبلا خیلی به پرو پاش میپیچیدم الان اصللللا همچین کاری نمیکنم خودش میاد سمتم

تا زمانیکه بهش میگفتم هر جا میری منم ببر تنها میرف الان نه میگم من نمیام کار دارم میگه باید بیای😐

اولاش زندگی سخته ,باید مدارا کرد

امیدوارم همه زندگی ارومی داشته باشن و پر محبت

چون سخته زن محبت نبینه و نادیده گرفته شه