2777
2789
عنوان

زن دایی دورو😓

57 بازدید | 5 پست

این فتنه خانوم دعا نویس داره زن دومه داییم هست زن قبلی رو طلاق نداده برای بهم ریختن خانواده دعا نوشته تو خونه پدری قایم کرده داره مخ دایی جانم رو میزنه که ارث رو بالا بکشه اسمش زهرا است اسم خواهرش شکوه است و من خیلی بدبختم خیلی خزه بی حیا هست نازا هست حسرت پسر به دلش مونده عقده گرفته.زن قبلی یه دختر یه پسر داره.خانواده گدا گشنه داره درحالی که زن اولی پولداره داداش هاش معتاد نماز خون اما مخ داییم رو زد خونه دار شدن احتمالا باعث مرگ پدر بزرگمون شده بچه های شوهرش رو از خونه بیرون کرده رابطه ی دایی یعنی شوهرش رو با ما یعنی نوه ها رو بهم میریزه روی مغز داییمون کار کرده جلوی تمام فامیل در مورد مامان هامون بد گفته یعنی خاله هام و مامانم همه ی فامیل هم فکر میکنن مقصر ماییم چیکار کنیم؟😓😓

تو کی باشی که به ی زن بگی نازا شما زاییدی افتخار و مدال کسب کردی؟

ب و حقی اسم و فامیل ایشون رو تو سایت عمومی میگی راحت میتونه ازت شکایت کنه

جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی❤️من از نسل زینب و فاطمه نیستم من از نسل آریایی ام ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.