2777
2789
عنوان

نذر حاجت

45 بازدید | 10 پست

نذری ذکری دعایی چیزی بلدید که حاجت بده بخدا دعاتون میکنم خیلی گرفتارم

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

چله حشر و یس

گرفتم نشد🙂 میشه دعام کنی خیر ببینی الهی

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زیارت عاشورا و یس

چله یا همینجوری ؟

عزیزم من نذر نمک کردم ۵ عدد به نیت پنج تن امشب نذر کردم فردا حاجتم داد کسی که ۸ ماهه تمام دروغ گفت بهم یه دفعه بعد نذرم اومد اعتراف کرد شبی که نذر کردم نماز صبح بیدار شدم روی بادصبای گوشیم که اذان میگفت یه عکس اومده بود خدایا نذر من کوچک اما وسعتش به اندازه اسمان تو

درواقع روی همه گوشیا میاد و هفتگی عوض میشع متن ولی من هیچوقت اون متن هاش نمیخوندم به چشمم نمی اومد

عزیزم من نذر نمک کردم ۵ عدد به نیت پنج تن امشب نذر کردم فردا حاجتم داد کسی که ۸ ماهه تمام دروغ گفت ...

اونم انجام دادم نمیدونم چرا نمیشه

خوب لابد به صلاح نیست بسپار دست خدا خودش بهترین انجام میده

حاجت خاصی نیست حل شدن ی مشکله