2777
2789
عنوان

گواهینامه

85 بازدید | 18 پست

خب راستش تاحالا با کسی راجع به این موضوع صحبت نکردم و خیلی داشت اذیتم میکرد گفتم اینجا بگمش...

من معلولیت دارم(یکی از پاهام پروتزه) خانواده گیر دادن برو گواهینامه بگیر و منم از مهر ماه دنبال کاراش بودم چند بارم دکتر ردم کرد تا بالاخره قبول شدم ولی خودم دلم نمیخواست برم چون بخاطر پام سختمه تو ماشین بشیم و نهایتا بتونم نیم ساعت بشینم کمر و پام درد میگیره و کلا هم نمیتونم بخاطر پام صاف بشینم حالا دادم برام یه پروتز جدید بسازن میگم وایسید تا اون درست شه شاید با اون راحت تر بشینم ولی خانواده صبر نمیکنن امروز منو برداشتن بردن کلاسای عملی مربی گفت اگه نمیتونی بشینی پات رو دربیار بعد بیا بشین راستش من خجالت میکشم واقعیتش و اینکه خب الان پامو درمیارم گواهینامه میگیرم فردا پسفردا بخوام هرجا برم با ماشین که نمیتونم هی پامو دربیارم و بزارم:/ ولی گوش نمیدن خانواده همش دارن داد و بیداد میکنن میگن فردا پسفردا ما نباشیم کی میخواد تورو بیاره و ببره جایی کار داری میگم خب تاکسی و اتوبوس و مترو رو واسه چی گذاشتن میگن نمیشه که همش دارن اعصابمو خورد میکنن

بنظرتون من اشتباه میکنم؟

خب نمیشه شما با همین پروتزه یاد بگیری، جدیده که اومد با اکنم تمرین کنی راحت دستت بیاد؟

فقط جهت تفریح تو تاپیکای حس ششمی شرکت میکنم؛ جدی نگیرید صحبتامو🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب نمیشه شما با همین پروتزه یاد بگیری، جدیده که اومد با اکنم تمرین کنی راحت دستت بیاد؟

خب الان مشکل اینجاست که من نمیتونم با این برم بشینم تو ماشین خوب خم نمیشه

اینهمه راننده کم شنوا و اینا هست شمام میتونی یاد بگیر یجایی به دردت میخوره

اره خب هست

منم میگم صبر کنیم این پروتز جدیده بیاد راحت تر میتونم باهاش بشینم صبر نمیکنن:/

نه چند سال دیگه دعا به جون خانوادت میکنی که مجبورت کردن گواهینامهاتو بگیری

خب الان من سختمع برم بشینم تو ماشین چه کنم؟ مربی هم مرده خب روم نمیشه پامو دربیارم بشینم جلوش:/