2777
2789

سلام قصدم از درخواست دوستی این بود ک بگم نشد تو اون تاپیک جوابتو بدم من از اولم ب کسی توهین نکردم و اشاره ای ب کسی نکردم فقط ی سریا ک دوس دارن سیاست رو قاطیه حرفاشون کنن ب اونا اشاره کردم .. از اونجایی ک دوس ندارم کسی ازم دلچرکین شه گفتم بیام بهت بگم .. دشمنی ای با هم نداریم ک . موفق باشیicon

تویی که داری این امضا رو میخونی ، خواستم بگم خیلی خوشگلیاااا✨️🤍 بوس به کلت🕊✨️🤍 این کاربری مال یکی دیگه بوده .. خیلی از کاربریام ب لطف ی سری مخبر و گزارش زن پریددددد ولی من بازم تسلیم نمیشممممم یوهاهاهاهاها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام قصدم از درخواست دوستی این بود ک بگم نشد تو اون تاپیک جوابتو بدم من از اولم ب کسی توهین نکردم و ...

سلام

راستش منم طرفداری از کسی نکردم

منم مشکلاتو میبینم و میفهمم اون کارای...از کجا بلند میشه

حرفم این بود که نباید جمع بست چون یچیزاییو که منم دارم به چشم میبینیم و شاید به چشم بقیه نیاد ..شما هم مثل من..خوبه دید همه جانبه داشته باشیم

شما هم ببخش گل♥️

سلام راستش منم طرفداری از کسی نکردممنم مشکلاتو میبینم و میفهمم اون کارای...از کجا بلند میشهحرفم این ...

بله حرف شما درسته عزیزم امیدوارم از من ناراحت نشی موفق باشیicon

تویی که داری این امضا رو میخونی ، خواستم بگم خیلی خوشگلیاااا✨️🤍 بوس به کلت🕊✨️🤍 این کاربری مال یکی دیگه بوده .. خیلی از کاربریام ب لطف ی سری مخبر و گزارش زن پریددددد ولی من بازم تسلیم نمیشممممم یوهاهاهاهاها