بخدااا که چیز بزرگ و خاصی رو از دست ندادی ما که رل داشتیم چیشد تهش؟
تنها چیزی که از دست دادیم سلامت روان و اعتماد و قلبمون بود
وقتی داشتید کسی رو تجربه میکردید، خیلی مواظب باشید شاید اون داشت شمارو زندگی میکرد:)این روزا انقد حالم بده که حتی اگه هفت پشت غریبه هم حالمو بپرسه عمیقا خوشحال میشم،مرسی از همتون عشقا🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
تمرکزت رو بذار روی درست(اگه میخونی)،اهدافت،شغل،ایندت
موفق که شدی به یه جایگاهی که رسیدی اون موقع دخترا خودشون اتفاقا میان دنبالت😑
واسه این چیزا هیچوقت دیر نیست
وقتی داشتید کسی رو تجربه میکردید، خیلی مواظب باشید شاید اون داشت شمارو زندگی میکرد:)این روزا انقد حالم بده که حتی اگه هفت پشت غریبه هم حالمو بپرسه عمیقا خوشحال میشم،مرسی از همتون عشقا🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂
من نیسم، چیزشعرای اینیستا رو میزارم اینجا(چیزی برا تاپیک ندارم)
اینستا کلا چیزشعره،اینجا دیگه چیزشعر تر😂😂